IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи новото поколение Jazz

Моделът ще има премиера в Женева, на пазара ще се появи през лятото

Honda представи новото поколение Jazz

Honda представи новото поколение на модела Jazz, който ще бъде наличен на европейските пазари от началото на това лято. Премиерата на автомобила пред публика ще се състои следващата седмица в Женева.
Honda представи новото поколение Jazz
Третото поколение Jazz използва глобалната B-платформа на Honda, като има увеличена с 95 мм. дължина. Благодарение на по-дългото с 30 мм. разстояние между осите моделът предлага и по-голям простор в кабината.

Също като при предишните генерации на колата, новата разполага с "магическите" задни седалки на Honda, а горивният й резервоар е разположен под предните седалки. Благодарение на това моделът демонстрира "несравнима гъвкавост и водещо в класа пространство в салона", сочи информацията от Honda. Обемът на багажника е 354 литра и може да достигне до 884 литра при сгъването за задния ред седалки.
Honda представи новото поколение Jazz
Говорейки за интериора, той предлага не само повече пространство, но и по-висок комфорт. Материалите са с по-високо качество, появили са се нови системи за безопасност, а дигиталната централна конзола е приютила последната версия на инфо-системата Honda Connect, която работи със 7-инчов дисплей.

Дизайнът на екстериора е еволюционен и почти аналогичен с представената наскоро американска версия на модела, продавана под името Fit. Основната разлика е в предната част, която при Jazz изглежда по-сдържано и зряло.
Honda представи новото поколение Jazz
Към момента е потвърдено, че моделът ще се предлага с 1,3-литров бензинов двигател Earth Dreams. Той генерира 102 к.с. и ще може да бъде комбиниран с ръчна кутия с 6 степени или с вариатор CVT.

Всички подробности за модела ще бъдат съобщени в Женева, където Honda ще представи и новото поколение H-RV.
Honda представи новото поколение Jazz
Снимки: Honda

Тагове: honda jazz
0 от 500
  • #8
    26 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Баси, хора що такава злоба се шири навсякъде...?!
  • #7
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Jazzzz ( преди 9 години )
    Каква чалга те гони бе, селски ;)хахахаха. Страшни оУигофрени сте. И как точно теснотия видя в най-просторната кола от този клас. Евала!Относно колата - странен е този двигател, в Щатите е със същия обем, 130 кончета. Някой знае ли защо са различни?
  • #6
    9 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Джаз ли, това не е джаз, а чалга! Джаза се асоциира с лукс, месинг и свобода (импровизация), а тая хондичка я асоциирам с теснотия, чалга дизайн и пластмаса.
  • #5
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Фолксваген Голф ( преди 9 години )
    Митсубиши?!Да, Паджеро 1995 година беше здраво! Новите гледам, че не се срещат много много, значи не са първа хубост. Да се сравняват е Мерцедес е пресилено!Тойотите и Нисан са посредствени автомобили с много проблеми, а Маздата гние, иначе е здрава!И да, карал съм много марки автомобили! Все пак от 18 години работя като шофьор.
  • #4
    5 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Stiga be ne moje prez 2015 da ima tolkova grozna kola po ulicite
  • #3
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Митсубиши карал ли си, знаеш ли колко пъти по здраво е от голфа ти? Направо е като Мерцедес в сравнение с него!
  • #2
    23 rate up comment 7 rate down comment
    до голфаджията ( преди 9 години )
    Ти пък много си карал японски коли и знаеш кой заслужава респект и кой не а :D Мога да ти кажа, че голфърите сте тези, които не заслужавате и да ви напсуват а за респект да не говорим. Най-безгръбначните същества на пътя ще ми коментират Хонда, ай сектир бе селски!
  • #1
    10 rate up comment 16 rate down comment
    Фолксваген Голф ( преди 9 години )
    Дано да са оправили проблемите с еърбеци и т.н.! Искрено им желая успех! Хонда е единствената японска марка, която заслужава респект!