IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови подробности за европейското Infiniti Q70

Най-луксозната и мощна версия на модела струва 62 380 евро

Нови подробности за европейското Infiniti Q70

В края на януари на европейския пазар излиза обновеният седан Infiniti Q70. По тази причина производителят публикува нови снимки на модела и разкри допълнителни подробности за него.
Нови подробности за европейското Infiniti Q70
Световната премиера на новата версия на Q70 (бившият M Sedan) се състоя през пролетта на миналата година, а европейският дебют на модела бе осъществен няколко месеца по-късно в Париж.

Обновеният модел се отличава с различна предна част, като вече е налична и версия Q70L с увеличено с 15 см разстояние между двете оси.

Най-достъпното като цена Infiniti Q70 разчита на 2.2-литров дизел, производство на Mercedes-Benz. Той предлага мощност от 170 к.с. и 400 Нм, като заменя стария 3.0-литров V6. Базовата версия на този модел струва 43 705 евро.

В гамата влиза още 3.7-литров V6, развиващ 320 к.с., който в ниво на оборудване Sport Tech е оценен на 59 000 евро. Топ версията е с хибридно задвижване, като разчита на комбинация от 3.5-литров бензинов двигател и електромотор с обща мощност 364 к.с. Тя е с най-луксозно оборудване - Premium Tech, като се предлага срещу 62 380 евро.

Още в базовото си оборудване Infiniti Q70 разполага с напълно светодиодни фарове, хромирани акценти на решетката на радиатора, камера за заден ход, преден и заден парктроници, навигация, кожени седалки с вентилация и 18-цолови джанти.

Снимки: Infiniti

 

Тагове: infiniti q70
0 от 500