IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови подробности за европейското Infiniti Q70

Най-луксозната и мощна версия на модела струва 62 380 евро

Нови подробности за европейското Infiniti Q70

В края на януари на европейския пазар излиза обновеният седан Infiniti Q70. По тази причина производителят публикува нови снимки на модела и разкри допълнителни подробности за него.
Нови подробности за европейското Infiniti Q70
Световната премиера на новата версия на Q70 (бившият M Sedan) се състоя през пролетта на миналата година, а европейският дебют на модела бе осъществен няколко месеца по-късно в Париж.

Обновеният модел се отличава с различна предна част, като вече е налична и версия Q70L с увеличено с 15 см разстояние между двете оси.

Най-достъпното като цена Infiniti Q70 разчита на 2.2-литров дизел, производство на Mercedes-Benz. Той предлага мощност от 170 к.с. и 400 Нм, като заменя стария 3.0-литров V6. Базовата версия на този модел струва 43 705 евро.

В гамата влиза още 3.7-литров V6, развиващ 320 к.с., който в ниво на оборудване Sport Tech е оценен на 59 000 евро. Топ версията е с хибридно задвижване, като разчита на комбинация от 3.5-литров бензинов двигател и електромотор с обща мощност 364 к.с. Тя е с най-луксозно оборудване - Premium Tech, като се предлага срещу 62 380 евро.

Още в базовото си оборудване Infiniti Q70 разполага с напълно светодиодни фарове, хромирани акценти на решетката на радиатора, камера за заден ход, преден и заден парктроници, навигация, кожени седалки с вентилация и 18-цолови джанти.

Снимки: Infiniti

 

Тагове: infiniti q70
0 от 500
  • #34
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Написах над 100 000 защото говоря за последните 5 години. И кои са моделите на инфинити от миналите години?m модела, които е наследник на G седана, който го има и купе...и FX от 2004-5 Къде видя 5 модела? Те сега имат толкова с всичките нови модели, които изкараха. Ауди брой за премиум разни дръгели, като А1,А2,А3,А4 където и да търсиш неможе да намериш премиум неща, нито в технологийте нито в интериора никъде!Така че инфинити през последните години направо лети нагоре!
  • #33
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Продажбите на всички модели Инфинити са около 90000-140000 за последните 5г. Моделите са 5-6 може и повече. Та не знам какво трябва да се вади от продажбите на Ауди или останалите. Мерцедес продават приблизително 2-3 пъти повече само от Е-клас, вероятно и при Ауди и БМВ нещата са подобни
  • #32
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Auto ( преди 9 години )
    "Плаши немците с такива продажби. Мерцедес, БМВ и Алуди клонят към 2 милиона всеки. "Това не е много коректно! Като извадите на Ауди продажбите на А1, А2, А3, А4 и А8 например, защото ще позиционираме това Инфинити като Ауди А6 например, тогава продажбите в сегмента не са милиони предполагам! Същото се отнася и за БМВ, ако се има предвид, че еквиалента би бил 5-та серия.
  • #31
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    *10 годишен ситроен
  • #30
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да те остави за 3 години 2 пъти на пътя е добро постижение за 5 годишна кола нов внос карана от баба италианка само до супермаркета10 годишен (когато го взех) за 5 години ползване ме остави само веднъж и то защото се правех на домашен майстор
  • #29
    9 rate up comment 8 rate down comment
    фермера ( преди 9 години )
    Инфинити е премиум марка защото предоставя заместваш автомобил по време на гаранцията.Идва пътната помощ на 250км,сваля ти Инфинити и взема твоето за ремонт.При мен се случи два пъти,и след като се разбра че за единия вината е моя,си платих само ремонта без пътната помощ и наем заместващия автомобил.Сега когато изтече гаранцията и съм на обслужване пак ми дават свободна кола.За 3години и 3месеца съм вече на 150к километра и скоро ще купувам нова кола.Познайте коя марка ще бъде?
  • #28
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "По-скоро въпросът е защо са взели само архаичния тракщ и бълващ сажди дизел от германците само?"Да, именно нали и аз това казвам. Немските са пушещи, тракащи и канцерогенни. Защо не са взели хай-енд дизел от Исузу, който със сигурност е и в пъти по евтин, нетракащ и непущещ. Като ви чета жълтурските коментари и неканцерогенен. Не ми говори как европееца иска да кара евтино Инфинити на нафта, като продажбите в Европа са под 3000 бройки на година. Едва ли не Вейрон и Галярдо се продават повече
  • #27
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Освен това прогнозите на експертите за японците е само Лексус да имат растежЩом след 25 години на пазара имат 2-3 актуални модела да им пи*ам на марката, Дачиа имат повече
  • #26
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    какви 100 000 личи си колко знаеш за маркатапробвай с около 250 000Плаши немците с такива продажби. Мерцедес, БМВ и Алуди клонят към 2 милиона всеки. А за двигателите те пък като са заразработвали двигатели та не са се спряли:2.0 Мерцедес2.2д Мерцедед3.0 Рено3.5 И Рено и Нисан/Инфинити го ползват, но всеки твърди, че негов (сигурно наистина съвместна разработка)Само 3.7 и 5.0 са наистина японски
  • #25
    3 rate up comment 7 rate down comment
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Vij mi nika izvadi elkata i smiatai kolko sam tejak spriamo teb.Posle reji venite