IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите

Около половината от проблемните машини са в Китай

Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите

Концернът Volkswagen обяви за изтеглянето в сервизите за ремонт на 80 000 автомобила Audi. Проблемът при тях е в системата за впръскване на горивото, съобщава Reuters.
Привикват 80 000 автомобила Audi в сервизите
Audi A5 Снимка: Audi

Около половината от машините са сглобявани в Китай. Сервизната акция ще засегне автомобили, произведени през периода април 2011 – април 2012 г. Проблемът е установен, след като няколко шофьори са се оплакали, че усещат миризма на бензин в салона.

На своя ред китайската агенция Xinhua обяви, че местното съвместно предприятие FAW-Volkswagen ще започне сервизната акция на 20 март, като тя ще засегне автомобили от различни модификации на Audi A4, A5, A6, A7 и Q7.

През миналата година концернът Volkswagen обяви, че заради дефект на задното окачване на модела VW Jetta ще изтегли около 500 000 автомобила в САЩ и Китай.

 

0 от 500
  • #27
    5 rate up comment 10 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    Швабен зи каскен,казвай цялата истина за инцидентите,не само което ти изнася.Случаите с катастрофи на ТТ са предизвикани от скорости над 180 км/ч. при резки маневри за смяна на пътни ленти или в завои.Да има смъртни случаи,но при тази скорост с всяка друга кола ще има.Не само с ТТ.В последствие Ауди добавят спойлер и ЕСП,за да подобрят управлението при висока скорост.Все пак когато самочувствието надхвърли възможностите колата има най-малката вина.
  • #26
    10 rate up comment 7 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    "осъзнаваш ли, че тия години, които цитираш са от миналия век?"Напълно осъзнавам!Затова още я карам и не купувам друга.Тези старите 80 и 100,от миналия век,са на практика-неразрушими.А ти осъзнаваш ли,че кола от този век няма да изкара и половината живот и гърч,на който е подложена моята барака,от миналия век???Но да не се заяждаме на дребно,както се казва "По-добро от Ауди може да е само ново Ауди".За съжаление реално не е точно така,но е важен принципа.Дано занапред Ауди да се стегнат.
  • #25
    21 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Е, имат напредък от Ауди - навремето след 5 смъртни случая с Ауди ТТ, предложиха на клиентите си които искаха да живеят да им инсталират електронна система за стабилност срещу скромно заплащане от 325 долара.. Сега вече напълно безплатно щели да отстраняват проблема за тези си клиенти които не искат да дишат канцерогенни въглеводороди. Браво! Истински Форшпрунг дурх Техник!
  • #24
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    Опппаа, пак се хвана шаранче! :))
  • #23
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Незнам само коя марка критикуват дори от АУТОБИЛД за двигателите 1.4 tsi 1.2 tsi ,1.8 и 2.0. Всички до един много проблеми докладвани и жалби, а от VW нищо. Само поемали вече част от парите за ремонт.А хората се чудят защо, като закарат 3 годишната си кола в сервиз на VW на 85000 км. с тотал щета двигател им казват : "еми така ти си го съсипал от каране" .. явтно 85 000 на за VW е прекалено много. Та същата логика се прилага и при Ауди де маскираните VW-eни
  • #22
    6 rate up comment 12 rate down comment
    до Nev ( преди 9 години )
    Не занм дали днес кълве,но знам,че си един неграмотен смотльо,който даже го мързи да отвори някоя станица за фиордите в света.Та,Доше,/или Nev/ ако ти харесва повече,не се "пъни",за неща,които са толкова далече от теб,колкото фиордите в Аляска/където си бил цял месец,но не си разбрал,че ги има/.Ти впрочем много неща не си разбрал и никога няма да разбереш.Апропо,нали ти казах,че снощи млякото за лека нощ ми го донесе една твоя много близка роднина.Та,така,мой мега-чалга-мазен-фен,не беше зле
  • #21
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е, жалко тъкмо щях да си купувам едно ауди.
  • #20
    8 rate up comment 18 rate down comment
    До Анонимен ( преди 9 години )
    Ми карай си тогава френските и италиански *** и трай. А от японските само Мазда и Субару останаха качествени.
  • #19
    22 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Смятай щом обявяват сервизна акция, колко много жалби и какъв шум се е вдигнал. Те иначе си траят и изкарват по някоя глупост от типа , че ще поемат 20% от разходите по ремонта. Немско качество! НЕ МЕРСИ.
  • #18
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вземете си таралясниците обратно некадърници.