IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Huracan след инцидент с 310 км/час

Двамата пътуващи в колата са живи (Видео)

Lamborghini Huracan след инцидент с 310 км/час

През септември миналата година един от екземплярите на новата суперкола на Lamborghini - Huracan, бе напълно разрушен при катастрофа. Сега унгарската полиция разпространи видео от инцидента.
Lamborghini Huracan след инцидент с 310 км/час
Както може да се види от клипа, боядисаният в зелен (Verde Mantis) цвят суперавтомобил на няколко пъти развива скорост от над 330 км/час. В един момент обаче нещо се обърква, шофьорът губи управление и колата излиза от пътя.

От информацията не става ясно дали автомобилът е спукал гума или просто е загубил сцепление. Факт е обаче, че шофьорът губи контрол при скорост от 310 км/час. Преди да излети от пътя зеленото Lamborghini се удря няколко пъти в предпазните мантинели, което забавя скоростта.

Колата се спира в канавката, след което се възпламенява и изгаря напълно. Двамата пътуващи са оцелели, но с тежки наранявания, сочи информацията на унгарското издание langlovagok.

Катастрофата се е случила на магистрала M7 в Унгария.


Представеният миналата година в Женева Huracan е заместник на модела Gallardo. Той се задвижва от 5.2-литров V10 двигател, развиващ 610 к.с. при 8500 об/мин и 560 Нм при 6500 об/мин. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 3.2 секунди, а границата от 200 км/час се достига за 9.9 секунди. Официалната максималната скорост е 325 км/час.

Тагове: lamborghini huracan
0 от 500
  • #14
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Само като прегледах новините в гугъл за тоя месец 10 Тойотки са се самозапалили в България. Пожарникарите са установили технически проблем. Тойотките се самозапалват на място, не е нужно дори да ги блъскаш.
  • #13
    10 rate up comment 12 rate down comment
    ВАГон Глупаков ( преди 9 години )
    А ВАГонетките ги правят толкова бързи, за да могат по-бързо да пристигнат в сервиза или центъра за разкомплектоване на автомобили. В случая не са успели да стигнат до заветната точка. И както винаги *** се е запалила. Горят, като кибрит тези ***. То Трошета ли не бяха и какво ли още не. Явно ВАГините трябва да ги продават с пожарна кола, която винаги да ги следва ахахахаха. колите им ***, а феновете още по-големи.
  • #12
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Дошльо Хондев ( преди 9 години )
    Тойота кашон ако вдигне 150 и се е разпаднал, а оризаря няма да могат да го изчегъртат от асфалта!
  • #11
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    По същата логика може да се каже за другата статия със смазания пикап между два камиона и живия, човек, че ако е бил в Амарок е щял да умре със сигурност... немски кашони нали?Такива хипотетични глупости драскате от комплекси, че направо е смешно.Краш тестовете са публично достояние и всеки може да види, кои модели са с 5 звезди, в кой клас за какъв удар и т.н.Всичките ви глупости тука са безпочвени и комплексарски.
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    нали не си мислите, че при удара скоростта е била 310? Тия удари в мантинелите са забавили мнооого скоростта. Горе долу с каквото и да се удариш със скорост около и над 100 чиста скорост в момента на удара няма да оцелееш. Естествено при ударите много зависи и мястото на удара. Примерно едно ферари се беше разцепило на две при удар с голяма скорост, но така е конструирано, за да може да се смаже задницата с двигателя, но хората в кокпита да са живи и здрави, пък било то и в половин автомобил.
  • #9
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Имали са късмет, че има мантинела и няма други превозни средства. Сурнали са се доста дълго в мантинелата, която им е намалила значително скоростта, после тревата е донамалила скоростта докато са спрели и колата се е запалила. Не е имало директен удар иначе нямаше да ги има. Щастливо стечение на обстоятелствата. И двамата трябва да палят свещ на този ден. Колкото до магистралите в Унгария, то мога смело да заявя, че са по-добри от немските. По-нови и по-добри. Който е обикалял там знае как е.
  • #8
    12 rate up comment 0 rate down comment
    До Wow ( преди 9 години )
    Снощи по новините даваха случката, никакво окачване не се е разпаднало, полицаите казаха, че причината е неравност на пътя, която при тази скорост е накарала автомобила да подскочи, след което шофьора за миг губи управлението и следва катастрофата. Цяло чудо е че са оцелели при тази скорост!
  • #7
    21 rate up comment 4 rate down comment
    До Дошо ( преди 9 години )
    Снощи по новините даваха случката, никакво окачване не се е разпаднало, полицаите казаха, че причината е неравност на пътя, която при тази скорост е накарала автомобила да подскочи, след което шофьора за миг губи управлението и следва катастрофата. Цяло чудо е че са оцелели при тази скорост, добре че не са били в някоя Тойота. Никой производител не гарантира живота на клиента при такава скорост още повече на кофти път. За това се слага ограничител на автомобилите с таван 250км.ч. а не 340км.
  • #6
    9 rate up comment 13 rate down comment
    До кокошо ( преди 9 години )
    Така е като пипне немския технологичен гений.. Помните ли 99-та на Льо Ман Мерцедесите и Поршетата как отлитаха в храстите и мантинелите? Тука за някаква канавка - ами то всяко трето БМВ е минало или ще мине през канавката.
  • #5
    21 rate up comment 5 rate down comment
    До Дошо-трошо ( преди 9 години )
    Това наистина е цяло чудо и с друга кола, просто щяха да ги събират по асфалта. Всички помним как един руснак се разпиля с един GTR и то при по ниска скорост на права!