IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперавтомобил за деца

Broon F8 Series е напълно функционален, струва 895 долара

Суперавтомобил за деца

Ако позлатеният детски автомобил, който Selfridges предложи за Коледа, ви се струва прекален, то машината на компанията Broon може да се окаже точно за вас. Т.е. за вашето дете.
Суперавтомобил за деца
Возилото е наречено от производителите "суперавтомобил за деца" и на практика представлява именно това. F8 Series, както се нарича машината на Broon, има електрически двигател, независимо окачване с пружини и газови амортисьори, електронен усилвател на волана и дори задвижване към четирите колела, което се предлага като опция - досущ като при истинска кола.

Суперавтомобилът представлява кабриолет със спортни форми и детайлна изработка. Салонът разполага с кожена спортна седалка, спортен волан и колани, като е подходящ за деца на възраст до 5-6 години. Освен това автомобилът има модулна конструкция и позволява лесно демонтиране на всеки един панел или детайл.
Суперавтомобил за деца
Управлението на Broon F8 Series е поверено на таблет, работещ с операционна система Android, чрез който могат да се командват различни настройки на возилото, включително инфо-развлекателната система.

Машината може да се управлява и чрез Bluetooth-дистанционно, чрез което контролът на машината може да бъде отнет от детето по всяко време.
Суперавтомобил за деца
Информация за техническите и динамични характеристики на Broon F8 Series не е разпространена, тъй като компанията все още не е завършила напълно автомобила. Ясна е обаче цената му - между 895 и 1000 долара. А това е в пъти по-малко е споменатото горе предложение на Selfridges

Тагове: broon broon f8 series
0 от 500