IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi Q7 дефилира пред камерите

Моделът няма да се сдобие новия дизайн на марката

Новото Audi Q7 дефилира пред камерите

Нови снимки на второто поколение Audi Q7 разпространи изданието Worldcarfans. Премиерата на модела ще се състои в Детройт през януари, като той няма да получи новия дизайнерски език на марката.
Новото Audi Q7 дефилира пред камерите
Новият Q7 ще се отличава с по-отсечи форми и по-динамична осанка, но няма да получи изцяло новия дизайн на Audi.

"Всъдеходът Q7 ще бъде един от последните модели на Audi, създадени със стария дизайн. Новият главен дизайнер Марк Лихте просто нямаше време да интегрира всички детайли от показания с Prologue нов дизайнерски език на Audi", заяви наскоро техническият директор на марката Улрих Хакенберг.

За второто поколение на Q7 вече се знае, че ще бъде оборудвано с новите матрични фарове на Audi, а стоп светлините ще бъдат LED. Сериозни разлики спрямо настоящото поколение ще има при решетката на радиатора и броните, а за интериора се очаква да получи нов волан с четири лъча, голям тъч-дисплей и напълно дигитални уреди на таблото.
Новото Audi Q7 дефилира пред камерите
Новият модел ще се отличава също така с по-ниска с около 360 кг. маса, тъй като е изграден на нова платформа, залагаща на множество компоненти от алуминий.

Задвижването ще бъде поверено на оптимизирани версии на познатите 6- и 8-цилиндрови дизелови и бензинови двигатели. Ще има и напълно нов дизел-електрически хибрид с мощност 370 к.с., който съчетава 3.0 TDI Clean Diesel двигател, електромотор и литиево-йонни батерии.

Върховият модел SQ7 ще използва 3.0-литров TDI с e-turbo технология, като ще развива 385 к.с. и 750 Нм.
Новото Audi Q7 дефилира пред камерите
Всички подробности за второто поколение Audi Q7 ще станат ясни на автомобилното изложение в Детройт през януари. Базата на модела ще бъде използвана за още един проходим модел на марката - Q8, който окачваме след около 2-3 години.

Снимки: Worldcarfans

Тагове: audi q7
0 от 500