IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi Q7 дефилира пред камерите

Моделът няма да се сдобие новия дизайн на марката

Новото Audi Q7 дефилира пред камерите

Нови снимки на второто поколение Audi Q7 разпространи изданието Worldcarfans. Премиерата на модела ще се състои в Детройт през януари, като той няма да получи новия дизайнерски език на марката.
Новото Audi Q7 дефилира пред камерите
Новият Q7 ще се отличава с по-отсечи форми и по-динамична осанка, но няма да получи изцяло новия дизайн на Audi.

"Всъдеходът Q7 ще бъде един от последните модели на Audi, създадени със стария дизайн. Новият главен дизайнер Марк Лихте просто нямаше време да интегрира всички детайли от показания с Prologue нов дизайнерски език на Audi", заяви наскоро техническият директор на марката Улрих Хакенберг.

За второто поколение на Q7 вече се знае, че ще бъде оборудвано с новите матрични фарове на Audi, а стоп светлините ще бъдат LED. Сериозни разлики спрямо настоящото поколение ще има при решетката на радиатора и броните, а за интериора се очаква да получи нов волан с четири лъча, голям тъч-дисплей и напълно дигитални уреди на таблото.
Новото Audi Q7 дефилира пред камерите
Новият модел ще се отличава също така с по-ниска с около 360 кг. маса, тъй като е изграден на нова платформа, залагаща на множество компоненти от алуминий.

Задвижването ще бъде поверено на оптимизирани версии на познатите 6- и 8-цилиндрови дизелови и бензинови двигатели. Ще има и напълно нов дизел-електрически хибрид с мощност 370 к.с., който съчетава 3.0 TDI Clean Diesel двигател, електромотор и литиево-йонни батерии.

Върховият модел SQ7 ще използва 3.0-литров TDI с e-turbo технология, като ще развива 385 к.с. и 750 Нм.
Новото Audi Q7 дефилира пред камерите
Всички подробности за второто поколение Audi Q7 ще станат ясни на автомобилното изложение в Детройт през януари. Базата на модела ще бъде използвана за още един проходим модел на марката - Q8, който окачваме след около 2-3 години.

Снимки: Worldcarfans

Тагове: audi q7
0 от 500
  • #13
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Радко ( преди 9 години )
    Великият си Рейндж Роувър сам се закопа с високата си амортизация - страхотна машина е, но само ако си я купиш чисто нова, след 7-8 години започва да се чупи всяка седмица, шефът ми имаше такава, след 9 години я продаде и си купи Волво!
  • #12
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колата не е лоша ама няма как да се сравнява с великия Рейндж Роувър :)
  • #11
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    2014 година, а все още има сайтове, в които трият коментари! Нямам думи! :D
  • #10
    9 rate up comment 18 rate down comment
    6305 ( преди 9 години )
    Дизайнът е перфектен, колата е уникална, а вие сте завистници, които не могат да си позволят дори нова Дачия и затова злобеят! Ако не ви харесва Ауди - купете си Лексус! Но само да седите и да злобеете - жалки сте!!!
  • #9
    12 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Какво и е фалшивото на марката?Че тук се купуват стари коли и им идва време за ремонти,и веднага почваме да ревеме и да плюеме!Защото повечето си взимат кола без да си направят преценка ще могат ли да я подържат.Защо в западна Европа не се оплакват?
  • #8
    24 rate up comment 12 rate down comment
    Cit ( преди 9 години )
    Типично за немска кола общ стил дизайн 0 . нула !!!!!!
  • #7
    10 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Премиум, качество и Лукс!Все неща, които сме позабравили сред многобройните десетомилионни сервизни акции и съдебни обезщетения. Да не говорим за извратените имена и дизайни.Но на анонимния му дай да изказва мнение, и да плюе това което другите могат, а той не може. И няма и да има!Достойни за подръжание хора сте вие, представям си на какво ще научите децата си след години. Същото на което изглежда и вас са учили, на омраза и изявена простащина! Продължавайте напред! Щото сме Българи....
  • #6
    19 rate up comment 13 rate down comment
    qqq ( преди 9 години )
    Погледнете вдлъбнатините на дръжките на вратите какви са квадратни. Евтина изработка
  • #5
    29 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хахахаха уникално грозна трошлива Шкода-Самосвал.Това е върхът на простащината.
  • #4
    29 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тия съвсем нагло изкопираха 6-тоъгълната решетка от Субару. Толкова ли са им безидейни диайнерите да измислят нещо ново??