IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Prius получи нов дизайн

Обновеният модел залага на по-динамично излъчване

Toyota Prius получи нов дизайн

Toyota Prius получи нов дизайн
Новият динамичен дизайн на хибрида Prius, който Toyota обяви по-рано тази година, дебютира на автосалона в Лос Анджелис.

Представяният на американското изложение модел е Toyota Prius V. Това е MPV версия на хибрида, която има по-щедри размери в салона и по-голям багажник.

Основните новости спрямо познатата Toyota Prius са в предната част, където виждаме по-ярко изразени детайли. Бронята, например, разполага с голям централен отвор за въздух, както и с два допълни в краищата, в които са позиционирани светлините против мъгла. Фаровете са издължени и по-разчупени, като са обединени чрез извита решетка на радиатора.

В задната част са разположени нова броня, както и различни пета врата и светлини. Моделът предлага също така нови атрактивни цветове и джанти с различен дизайн.
Toyota Prius получи нов дизайн
Интериорът също е променен в унисон, като е изоставил сивия цвят на таблото на сметка на черен. Налични са също така нова инфо-развлекателна система Entune с 6,1-инчов дисплей, както и електрическа седалка за шофьора с 8 различни настройки. По-високите версии се оборудват с допълнителен 4,2-инчов TFT дисплей на арматурното табло, който индикира различни функции на автомобила, включително работата на климатичната система и навигацията.

Хибридната система на модела не е подлагана на промени. Toyota Prius V разчита на позната комбинация от 1.8-литров VVT-i двигател и електромотор, генериращи обща мощност от 136 к.с. Средното потребление на гориво при модел е 5.8 л/100 км.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota prius
0 от 500
  • #14
    18 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дам с табло в средата , жълтурска недомислица :Д
  • #13
    19 rate up comment 21 rate down comment
    ....... ( преди 9 години )
    трябва да си сляп и глупав, за да си купш този МРАВОЯД!
  • #12
    18 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    след 10 год като и свършат батериите цената им е почти една трета от целия автомобил така че вие си помислете колко е алтернативна тази технология, и при рециклажа на батериите колко замърсяват природата.
  • #11
    17 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе,честно да си кажем ,не си заслужава парите тази кола50+,за 42000 си взимаш Шкода Рс комби 220 коня и ти остават и за гориво и за 2-3 екзглокзии по света.....
  • #10
    19 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колата със сигурност не е лоша,но дизайнът нещо куца!Япончетата и да тичат срещу европейците,не могат да ги настигнат от към дизайн...
  • #9
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Оффтопик ( преди 9 години )
    Трифорс IIYAMMA е японска фирма, кактоEIZO оравиха едни от най-добрите монитори(поне на времето, когато се произвеждаха в Япония, сега не знам вече). Иначе и аз съм фен на немското явтомобилостроене и корейските телевизори.
  • #8
    19 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е що така са изрезали предните калници с флекса, това вече е прекалено грозно!
  • #7
    20 rate up comment 23 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    До по-долният анонимен с немските телефони - ползвам Финландски телефон на Нокия, Американски Айфон, сглобяван в Китай, Американски компютър, сглобяван в Китай и единственото, което НЯКОГА беше немско е мониторът ми - IIYAMA, който и той вече се прави в Китай. Телевизора ми е Корейски, сглобяван в Китай!Не разбрах защо намеси електрониката при автомобилостроенето?Японците имат качествени автомобили, но не ги слагайте на 1-во място! Това, че са по-рентабилни, не ги прави по-добри от немските!
  • #6
    19 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бронята разполага с по-голям централен отвор за да страдат кокошките по-малко, когато преминават през колата.
  • #5
    18 rate up comment 20 rate down comment
    Viva Iaponia ( преди 9 години )
    O6te po-krasiv i ot predi. Bravo na Toyota.Ne samo high-tech,ami i krasivi i dinami4ni avtomobili.Mnogo mi haresva,a tabloto prosto e etalon.Ka4estveno i krasivo,high-tech razbira se. Kato kosmi4eski korab e. Kolata e prekrasna.