IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е обновената Mazda CX-5

Моделът дебютира пред публиката на автосалона в Лос Анджелис

Това е обновената Mazda CX-5

Обновената версия на кросовъра Mazda CX-5 дебютира пред публиката на автосалона в Лос Анджелис. Моделът е получил модернизирани екстериор и интериор, като в Европа ще предлага избор от 4 задвижващи агрегата.
Това е обновената Mazda CX-5
Промените в екстериора не са мащабни, което очаквано, тъй като моделът на Mazda вече признат за един от най-добре изглеждащите в сегмента. Сега предната част разчита на ревизирана решетка на радиатора с хоризонтални ребра, нови светлини срещу мъгла, челни фарове с нов дизайн и различна броня. Отзад сериозни промени не се забелязват, но от Mazda поясняват, че предните и задни светлини са оборудвани с LED технология. Нова е гамата от джанти.

Интериорът е получил повече новости. Обновеният модел разполага с нова централна конзола, различно управление на климатичната система, електрическа ръчна спирачка, напълно нова инфо-развлекателна система и др. Освен това материалите са с по-високо качество, използван е повече хром, а шумовете и вибрациите в купето са редуцирани с 10%, сочи информацията.
Това е обновената Mazda CX-5
Промени в гамата от мотори няма. Обновената Mazda CX-5 ще се предлага с избор между два бензинови и два дизелови двигатели. Бензиновите са от серията SKYACTIV-G и имат обем от 2.0 литра, като генерират 160 или 165 к.с. Дизелите са SKYACTIV-D, имат обем от 2,2 литра и генерират 150 или 175 к.с. Задвижването е към предните или към четирите колела. Възможно е към гамата от бензинови мотори да бъде прибавен и 2.5-литровия SKYACTIV-G със 192 к.с.

В Лос Анджелис японската компания представи и своя нов компактен кросовър CX-3.

Снимки: Mazda

Тагове: mazda cx-5
0 от 500
  • #11
    4 rate up comment 7 rate down comment
    KyрА ( преди 9 години )
    Джей Ди Ем мерцедес, ако видиш ценовите на натоварена мазда и мерцедес не са толкова различни, да не говорим какви отстъпки и промоции има при звездата. Мин година имаше GLK 350CDI с най важните екстри на цена близка до тая мазда
  • #10
    6 rate up comment 7 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 9 години )
    До bibendum.Абе приятел, ти правиш ли разлика в цените между Мерцедес и Мазда ?Виж с Фолксваген и Тойота по-може да ги сравняваш обаче с Мерцедес...Че пък и 320cdi! Поне да беше написал 220cdi. :)
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 9 години )
    До bibendum.Абе приятел, ти правиш ли разлика в цените между Мерцедес и Мазда ?Виж с Фолксваген и Тойота по-може да ги сравняваш обаче с Мерцедес...Че пък и 320cdi! Поне да беше написал 220cdi. :)
  • #8
    5 rate up comment 11 rate down comment
    bibendum ( преди 9 години )
    Кашон. По-добре един Мерцедес GLK 320 CDI натъпкан с екстри. Таблата на японките, каквото и да ги правят, изглеждат винаги евтино. Най-грозните табла са на Опел и Шкода в моята класация.
  • #7
    20 rate up comment 4 rate down comment
    2втек ( преди 9 години )
    ...и за какво са ти по мощни двигатели ще ходиш на драг състезание или рали с нея?Мощността и е достатъчна за един СУВ и за предназначението му
  • #6
    8 rate up comment 11 rate down comment
    и мазна като чиКИА ( преди 9 години )
    добра външност - маломощни моторчета!
  • #5
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    VAG нямат стигане по проблеми и висене в сервиза. Мазда е символ на надеждност нещо което не се асоциира с швабите.
  • #4
    6 rate up comment 27 rate down comment
    112 ( преди 9 години )
    Трошки скапани. На светлинни години зад шкода и vw!
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не разбирам защо при един и същ двигател 160к.с. е 4х4,а 165к.с. е 4х2.Ако има по голяма разлика в мощностите ок но тук става на въпрос за 5к.с
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    nikito_blend ( преди 9 години )
    2.0 165 к.с. се предлага само с предно а 160 коня е 4х4. Виж в сайта на Мазда.бг