IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Откраднаха Passat директно от конвейера

Това е втори подобен случай с новото поколение на модела

Откраднаха Passat директно от конвейера

Откраднаха Passat директно от конвейера
Снимка: Polizeiinspektion Leer/Emden

Новото поколение на Volkswagen Passat определено умее да привлича. До толкова, че дори крадците на могат да му устоят. Чисто нов екземпляр на модела бе задигнат директно от завода на компанията, съобщава германското издание Autobild, цитирайки съобщение на полицията в град Емден.

Според информацията мъж с неустановена самоличност е задигнал колата директно от поточната линия. Кражбата е станала по-рано този месец, като джамбазинът е бил заснет от охранителните камери. Той изоставил автомобила след само няколко километра, но все още не е заловен.

Любопитното е, че това не е първи подобен случай. Полицията разследва още една кражба на новото поколение Passat, извършена на 3 октомври. Не е ясно обаче дали двата случая са свързани.



 

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Избор от 10 двигателя и всичките проблемни.А мерси "Не е така Дошо, 1,9 ТДИ става, ама май само той :)
  • #12
    5 rate up comment 12 rate down comment
    златко ( преди 9 години )
    Хабер си нямате от коли. Фв и шкода са най качествените коли, особено шкода. Това нещо няма спиране. Пасата си е чист лукс, е нормално като има търсене, да се краде!!!
  • #11
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А,Дошовските оризарки,никой не иска да ги погледне,камо ли да ги краде,нали *** Дошке.При тези дефекти и сервизни акций,нон стоп във сервиза,не мерси,карайте си вие хубавите оризарки......ние ще караме по истински автомобили.
  • #10
    29 rate up comment 2 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    "Той изоставил автомобила след само няколко километра, но все още не е заловен."Ясно е защо хахахахах. Хвърлил е турбина или е пукнал глава! Разбира се според PRа на ВАГ това е всъщност вградена защита против крадци. Ако в колата се качи крадец веднага се разваля турбото или пука глава. Проблема е че защитата често сработва и при собствениците на тея ковчези!
  • #9
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бил е нетърпелива за тест-драйв просто човека. Покарал го е и го е оставил преди да го хванат. Вчера гледах снимки на новия пасат, колата е прекрасна с всеки модел VW вдигат левъла и вече застъпват в клас премиум, цените са добри и ще се предлага с избор от 10 двигателя. Някой да каже коя друга фирма предлага такъв избор.
  • #8
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И не само То
  • #7
    16 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мда крадът Пасати, може после да ги изоставят, но от Тойота поне са спокойни, никой няма да им краде моделите. Те още с външен вид отвращават крадците.
  • #6
    31 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ей, това рекламата е голема работа. В случая, нашият човек запленен от мощната реклама решава и си взема най-новият Пасат - от конвейра, покарва го малко и силно разочарован от разминаването между реклама и действителност просто го зарязва. Сега сигурно е на диазепам.
  • #5
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Stenlo ( преди 9 години )
    Наистина наи добрите скоро станат номер1:Д
  • #4
    30 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Рекламата определено е силна. Внушава у купувача да е смел бунтар, крадец, разбойник. Разбира се, деликатно призовава който желае да посети поточната линия. Бизнеса няма скрупули! Типично ДАС АУТО :( ............Рекламата внушава единствено,че дори откраднат без пари новият Пасат бива изоставен и захвърлен след няколко километра шофиране.