IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Откраднаха Passat директно от конвейера

Това е втори подобен случай с новото поколение на модела

Откраднаха Passat директно от конвейера

Откраднаха Passat директно от конвейера
Снимка: Polizeiinspektion Leer/Emden

Новото поколение на Volkswagen Passat определено умее да привлича. До толкова, че дори крадците на могат да му устоят. Чисто нов екземпляр на модела бе задигнат директно от завода на компанията, съобщава германското издание Autobild, цитирайки съобщение на полицията в град Емден.

Според информацията мъж с неустановена самоличност е задигнал колата директно от поточната линия. Кражбата е станала по-рано този месец, като джамбазинът е бил заснет от охранителните камери. Той изоставил автомобила след само няколко километра, но все още не е заловен.

Любопитното е, че това не е първи подобен случай. Полицията разследва още една кражба на новото поколение Passat, извършена на 3 октомври. Не е ясно обаче дали двата случая са свързани.



 

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #23
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не ги палят от злоба, сами се палят. Не четеш ли? Причините основно са техническа неизправност или късо съединение в електрическата инсталация, което си е същото.
  • #22
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много старание за нищо, от злоба ги палят!
  • #21
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Тойота" горя на магистрала Тракия в сряда вечерта, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал на 117-ти километър. Сигналът е подаден в 22,46 часа. Лекият автомобил е унищожен напълно. По всяка вероятност причината е техническа неизправност.Пожарникарите от РЗ ПАБ-Кюстендил тази нощ са изгасили запалил се джип марка "Тойота", съобщи Blagoevgrad24.bg. Автомобилът е бил напълно унищожен от пламъците.Лека кола Тойота Авенсис с регистрационен номер С 4846 ХХ пламна в 22 часа снощи на ул. Карлово 22 в бургаския ж.к Лазур. Автомобилът е паркиран точно пред входа на ОУ П. К. Яворов, съобщи "Флагман".Тойота изгоря в ПомориеТойота Авенсис, паркирана на улица Отец Паисий, пламна около 5 часа на разсъмване. Пожарът бил потушен от двама огнеборци.Първоначалният оглед показал, че не става въпрос за умrшлен палеж, а най-вероятно причината е късо съединение в електрическата инсталация.Лек автомобил изгоря в гараж край Варна. Огънят е пламнал в сряда по обяд в местността Ракитника, съобщиха от местната полиция. На място са били изпратени два противопожарни автомобила, които са потушили огъня. При горенето колата Тойота е изгоряла напълно. Унищожени са също 10 кв. м покривна конструкция и инструменти. Причина за възникнаването на пожара е късо съединение.Лек автомобил изгоря вчера в село Патриарх Евтимово. Сигналът за пожара в Тойота Карина е бил получен в 13.12 часа. По първоначални данни причината за случилото се е късо ел. съединение.Около 05.15ч. на в гр.Бургас ул. Цар Самуил е горял лек автомобил марка Тойота Ярис с бургаска регистрация. За потушаване на огъня са изпратени пет огнеборци с един противопожарен автомобил. От пожара автомобила е с изгоряла предницата, със счупено предно панорамно стъкло и изгоряло купе.Лек автомобил "Тойота" е изгорял през уикенда в Хасково, съобщават от Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението". Инцидентът е станала в събота около 03:15 часа през нощта на ул. "Карлово" в Хасково. Един екип огнеборци се е включил в гасенето на пламъците. Возилото обаче изгоряло. Огънят е нанесъл щети и на паркиран в близост лек автомобил, чиято броня и задна гума са изгорели. Причината за пожара е неустановена. Джип Тойота изгоря във вилната зона на Балчик .... И т.н. и т.н...
  • #20
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Само се чудех.. ( преди 9 години )
    От производител хахаха . Пасат имаха един хубав модел- първото поколение на СС.Побързаха да го сменят с нещо което мяза на китайската маска на дарт вейдър.Интересно дали мотора вади същият звук "гхххххьь... гхххъъъ ...ххххъъг"
  • #19
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    или това?:http://***.dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6675&pid=86538
  • #18
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Като например това ли? :http://***.dnes.bg/obshtestvo/2014/10/23/lek-avtomobil-se-zapali-po-vreme-na-dvijenie-krai-plovdiv.243005
  • #17
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Няма комплекси, просто когато фена на Тойота Дошо, почне да клепа по ФВ, му се припомня колко по-калпава е марката на която е фен та да не се обажда.
  • #16
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Къде пак намесихте и Тойота в поредната статия за ВАГ? Яко комплексчета ви тресат, а? Муахахахахахаха!
  • #15
    7 rate up comment 2 rate down comment
    razgradski pop ( преди 9 години )
    евтин рекламен трик..
  • #14
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе каквито и да са двигателите все пак са 100 пъти по-добре от тойота. Тойотата с два двигателя и от тях спорно кой по-зле и кой по-малко масло яде, сега взеха да купуват двигатели от други марки, за да намалят мъките на клиентите си с едно тегло по-малко, бронята по кекава от черупка на кокоше яйце, пластмасите в тойотата са 3-то качество, най-евтините на пазара, спирачките не работят, *** на газта сам ускорява, окачването води до бъбречни кризи т.н. и т.н. и т.н..