IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

CR-V получи дизел със 160 к.с.

Обновеният модел на Honda предлага и 9-степенна автоматична кутия

CR-V получи дизел със 160 к.с.

Обновената версия на европейската модификация на Honda CR-V, чиято премиера ще състои на стартиращия в четвъртък автосалон в Париж, ще предлага нов дизелов двигател и автоматична трансмисия с 9 степени.
CR-V получи дизел със 160 к.с.
Агрегатът е познатия 1.6-литров i-DTEC, но във версия със 160 к.с., сочи официалната информация от Honda. Четирицилиндровият двигател развива максимален въртящ момент от 350 Нм, като се предлага единствено в съчетание със система за задвижване към четирите колела. Трансмисиите са две - ръчна с 6 предавки и новоразработената автоматична с 9 степени. Конкретна информация за динамичните показатели все още не е разпространена, като се посочва единствено, че вариантът с автоматична трансмисия предлага намалени с 20% до 130 гр./км. CO2 емисии в сравнение със стария автоматик.
CR-V получи дизел със 160 к.с.
Познатият 1.6 i-DTEC двигател със 120 к.с. ще се предлага за версиите на CR-V с предно предаване, като ще се куплира с ръчна скоростна кутия с 6 степени.

Що се отнася до дизайна, той е много близък до този, който демонстрира вече представената версия на модела за Северна Америка. Виждат се отличителна предна част с нови фарове с вградени дневни LED светлини, масивна решетка на радиатора и нова броня. Промените в задната част са по-умерени, като засягат бронята, вратата на багажника и светлините. Интериорът остава загадка.
CR-V получи дизел със 160 к.с.
Всички подробности за европейската версия на обновената Honda CR-V ще станат ясни в края на тази седмица по време на автосалона в Париж.

Снимки: Honda

Тагове: honda cr-v
0 от 500
  • #37
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ми като нищо ще направят и тъкачен стан, ама на него ще работят дизайнерите на ВАГ, понеже освен за тъкачки за друго не стават, бухахахахахаха
  • #36
    5 rate up comment 16 rate down comment
    До долния ( преди 9 години )
    Ми да - време е хонда да навлезе и в тъкачната промишленост: там са нужни доста совалки! Как ще звучи само: след най-бързата сенокосачка хонда направиха и най-бързата тъкачна совалка! ахаха
  • #35
    17 rate up comment 3 rate down comment
    до az ( преди 9 години )
    Когато другите коли почнат да летят , Хонда ще правят совалки - те в момента правят самолети!!!
  • #34
    23 rate up comment 2 rate down comment
    Изневяра ( преди 9 години )
    Аз имах неуспешен брак с голф и изневерих с хонда. Сега съм щастливо женен и дори спестявам парички :)))
  • #33
    3 rate up comment 16 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Urudliv niskoka4estven moralno ostarial iaponski legen.Tova dori bednia mi imitator ne bi go karal
  • #32
    6 rate up comment 15 rate down comment
    ЛОГОТО Е ЕДНО! ( преди 9 години )
    POWER OF NIGHTMARE! IT'S HONDA!
  • #31
    5 rate up comment 11 rate down comment
    razgradski pop ( преди 9 години )
    долу един анонимник се изказал че германците нямат титла във F1..имат, и то 3. И трите с McLaren...1984 и 1985 с Порше, 1998 с Мерцедес. Тази година са на път да вземат четвърта..
  • #30
    4 rate up comment 15 rate down comment
    iaroslav stanchev ( преди 9 години )
    И ся ко стана? Уж само швабите правят канцерогенни дизелаци,а гледам и Хонда минават на нафтови печки.Ама то разликата е,че на японците дизелите не кадят черно ами ухаят на рози.Май нещо не се харчат бензиновите косачки на Хонда в Европа та им се налага да си преразгледат политиката.Сега ще трябва да си променят логото от Пауа оф дриймс на Пауа оф сажда,хахахахахахахахаха.
  • #29
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Еее, ФВ вече ги гъбаркат под път и над път. Но имт фенове-каски, никой не мое да им го оспори.
  • #28
    4 rate up comment 9 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    надутия анонимен по долу да вземе да си сложи никнейм за да може да му броя глупостите. моите всеки може да ги преброи. само дето аз глупости не говоря. обидни думи никога не ползвам първи - както и в случая, а и без това от *** съвети за възпитание не вземам. а две турбини се слагат за да се постигне по голяма максимална мощност и малка дупка в ниските обороти. нещо друго да искаш да ти обясня шебек грозен?