IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Toyota Camry ще видим в Москва

Моделът изглежда по-умерен от американската версия

Обновената Toyota Camry ще видим в Москва

Японската компания Toyota ще представи обновената версия на седана Camry по време на автомобилното изложение в Москва, което ще се проведе в края на този месец.
Обновената Toyota Camry ще видим в Москва
Снимка: Toyota

Към момента от компанията са разпространили едно-единствено изображение на автомобила, от което трудно може да се съди за новия дизайн. Все пак обаче се вижда, че моделът ще бъде по-умерен от американската версия, показана в Ню Йорк по-рано тази година.

Загатнатата на снимката Toyota Camry ще се продава на редица пазари по света, но за сега не е ясно кои точно ще бъдат те.

Освен обновен екстериор, обзаведен с нови челни светлини с LED секция, моделът ще предлага и обновен интериор. Двигателите най-вероятно ще бъдат заети от настоящата модификация, което означава, че ще включват 2.5-литров с четири цилиндъра и 3.5-литров V6, и двата бензинови.

Тагове: toyota camry
0 от 500
  • #24
    24 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Германия поставя стандартите в бония ти мозък,на селския мегдан и в *** махала ***.Бях в Токио и точно немците не можеха да си пуснат водата в тоалетната на хотела.Смятай колко си изостанал и *** да пишеш глупости във форума.Вземи попитай хората които са ходили по широкия свят да те ограмотят.Германия е обикновенна бедна европейска държавица.Никой в Америка не може да покаже Германия на картата тапир ***.Просто знаят че в Европа има такава държавица.
  • #23
    28 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Немците винаги са били бити и е____ни.За справка прочети историята.
  • #22
    33 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За кви немски музейни експонати става дума тук?Немските *** са за простите селяни няма смисъл да си губим времето да коментираме тук немски автомобили с технологии от времето на баба ми.Стига сте си губили времето с глупости.Немски допотопни *** се коментират само в чалготеката,Преслава Галена и т.н.
  • #21
    2 rate up comment 32 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    Уличен дрифтър,много ясно,че ще се купува.При цени в САЩ варираши между 20 и 30000 долара,за Камри 2014г. няма конглокенция.Същия клас и година,обаче БМВ,Мерцедес или Ауди започват от 40000 и отиват към 70-80000 долара.Абе Тойота,евтиното си е евтино.Американците си карат евтинджосите тойоти и хонди,обаче мечтаят,някой ден,като уцелят от лотарията да си купят хубава кола.И те знаят кое е хубавото,ама не им се дават толкова пари.
  • #20
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Ибаф маааму.... ( преди 9 години )
    "Бойко Борисов си купи 2 бронирани Аудита А8, едно за него и едно за Цветанов. Всеки с акъл си купува немски премиум." Пич, ти НЕ счупи ***... Ти го ИЗКЪРТИ!!! Да напишеш, че БГ политик (който и да е) е човек с "акъл"... Това твойто вече е признак на улигофрения и ***! Нелечими болести са това...
  • #19
    31 rate up comment 3 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    Най-купуваната лимузина в САЩ!
  • #18
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Принца на Монако си джитка с Лексус,а слугинажа му е с немски варели.
  • #17
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Избройл си имената на най-простите хора в държавата возещи се в разпадащи се тракащи и пушещи немски варели.
  • #16
    2 rate up comment 39 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бойко Борисов си купи 2 бронирани Аудита А8, едно за него и едно за Цветанов. Всеки с акъл си купува немски премиум. А батките, които го пазят ги е набутал в Тойоти, за да тръпнат от ужас и да им държи адреналина на макс да са винаги подготвени ако стане ситуация
  • #15
    42 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Охх, Бай *** шкембечербата = VolkswagenЧерния мазен *** = АУДИ