IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Toyota Camry ще видим в Москва

Моделът изглежда по-умерен от американската версия

Обновената Toyota Camry ще видим в Москва

Японската компания Toyota ще представи обновената версия на седана Camry по време на автомобилното изложение в Москва, което ще се проведе в края на този месец.
Обновената Toyota Camry ще видим в Москва
Снимка: Toyota

Към момента от компанията са разпространили едно-единствено изображение на автомобила, от което трудно може да се съди за новия дизайн. Все пак обаче се вижда, че моделът ще бъде по-умерен от американската версия, показана в Ню Йорк по-рано тази година.

Загатнатата на снимката Toyota Camry ще се продава на редица пазари по света, но за сега не е ясно кои точно ще бъдат те.

Освен обновен екстериор, обзаведен с нови челни светлини с LED секция, моделът ще предлага и обновен интериор. Двигателите най-вероятно ще бъдат заети от настоящата модификация, което означава, че ще включват 2.5-литров с четири цилиндъра и 3.5-литров V6, и двата бензинови.

Тагове: toyota camry
0 от 500
  • #34
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Европейските бедни мишоци нямат финансов и умствен капацитет да направят нещо революционно.Европа е пълен *** и охълцан беден континент.
  • #33
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Американците не мечтаят,а карат високотехнологични модерни Японски и Корейски автомобили а не допотопни тракащи разпадащи се Немски тояги.Ти си заблуден и не си ходил в щатите.
  • #32
    0 rate up comment 13 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    Специално за всички анонимни фенове на японската сила пояснявам.Тойота Камри е от горния среден клас.Еквиваленти са и БМВ 5,Мерцедес Е-клас и Ауди А6,както и Лексус ИС и ГС.Цените на Лексус ГС в САЩ варират от 45 до 50 000 долара.А цените на немските му конглокенти започват от 50000 долара до 80-90000.Както казах преди,Тойота си е евтино предложение.Затова американците си ги карат,но мечтаят някой ден да имат Мерцедес,БМВ,Ауди,Ягуар и други хубави коли.
  • #31
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Истината е че немците са реално някъде в 18ти век.Погледнете им пушещите тракащи нафтови печки стоящи денонощно в сервизите.
  • #30
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колко трябва да си *** да напишеш подобна глупост че Германия определяла стандартите.Този човек на училище не е ли ходил?Такива изказвания будят силен смях в хората.
  • #29
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Селтако *** вземи се образовай малко 21 век сме все пак.Германия определя стандартите в бирата не в модерните технологии.Все едно да кажеш че България определя стандартите в космическите технологии.То се видя че си загубен *** не излизал през живота си от собственото си село.Не ставай смешен тук.Германия не са я чували хората по света.
  • #28
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Камрито е еталон.
  • #27
    1 rate up comment 16 rate down comment
    Who Cares ( преди 9 години )
    Ne e iasno kakvo shte byde vidiano v Moskva. Camry vse poveche stava s nishto neotlichavasht se sreden klas semeen sedan - komforten, no muden i skuchen. Vizhte obache po-goliamata i sestra Avalon - tova si e Lexus s badzha na Toyota.
  • #26
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ярославчо е глуповато момченце. Откъде да знае той че Пасат е по-евтин от Кемри в щатите, обаче не може 1/5 от продажбите да докара... Там се кара яко, а ВАГонетките издъхват на 100 000 мили. Но така е, когато си глупав, то обикновено е задълго.
  • #25
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ярославчо *** *** чети тук кое е по скъпо.The Lexus обяви, че 2015 RC F ще струва от ? 59,995 (? 75,000) в Англия. За да имате база за сравнение, за BMW M4, струва ? 3,360 (? 4,200) по-малко ...The Lexus RC F има много агресивен екстериор с LED осветителни тела, ковани алуминиеви джанти 19-цолови, активен заден спойлер, спортно окачване и спирачки Brembo. Вътре всичко е покрито с висококачествена кожа, седалките са отопляеми и стандартни функции, информационно-развлекателна система и сателитна навигация.В ? 67 995 (? 85,000), на RC F Carbon е снабден с множество части от въглеродни влакна, включително на покрива, предния капак и задния спойлер. В тази версия, позицията на кожата вътре е получаване на Алкантара, алуминиеви джанти са нови функции и диференциала въртящия момент.И двата модела, задвижвани от атмосферен V8 с мощност от 5 литра, който произвежда повече от 450 коня и 518 Нм максимален въртящ момент. Комбинирайте го с осемстепенна Sports Direct Shift скоростна кутия, така че 100км / ч от място да дойде за по-малко от 4.6 секунди, а финалът е около 270 км / час. Поръчки за 2015 Lexus RC F са открити и първите доставки ще бъдат направени в януари 2015.