IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и фейслифта на Peugeot 508

Седанът ще се предлага с ново поколение двигатели

Ето го и фейслифта на Peugeot 508

Снимки на обновения седан Peugeot 508, чиято премиера е насрочена за автосалона в Москва по-късно този месец, бяха публикувани в изданието Auto Plus. От френската компания обявиха, че това ще бъде второто поколение на модела, но според експерти става дума за фейслифт на седана.
Ето го и фейслифта на Peugeot 508
Предната част на машината, за която се предполага, че получила новата платформа EMP2, е изпълнена в новия дизайнерски стил на марката. Челните светлини на седана разчитат на LED технология, като това се отнася и за фаровете срещу мъгла, дневните светлини и мигачите. Задните светлини са разположени по-хоризонтално в сравнение със сегашната версия.

Новото Peugeot 508 е оборудвано със система за безключов достъп и стартиране на двигателя, електрическа ръчна спирачка, система за автоматично превключване на светлините от дълги на къси, четиризонов климатик и стереосистема JBL. Срещу доплащане клиентът може да получи датчик за следене на „мъртвите“ зони, както и камера за заден ход, която предава цветни изображения на централния дисплей.
Ето го и фейслифта на Peugeot 508
Линията двигатели включва бензинови и дизелови мотори от най-ново поколение. Сред бензиновите е 1.6-литров мотор с мощност 165 к.с., отговарящ на стандарт Euro-6. Той работи с 6-степенна механична скоростна кутия или автоматична трансмисия EAT6. Дизелите са представени от новите агрегати Blue HDi с обем 2.0 литра и мощност 150 или 180 к.с.

Предвижда се и хибридна версия, която ще разполага със система за задвижване на четирите колела. В нейния агрегат ще влязат 2.0-литров дизел с мощност 163 к.с. и електромотор с мощност 37 к.с., който задвижва задната ос.

Снимки: Auto Plus

Тагове: peugeot 508
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аз може и да не съм се качвал на такова, но имаме едно във фирмата и шофьорите, които го карат си казват мнението. Примерно едно от тях е, че Rover 75 е доста по-добър от 508 и то при положение, че 75 отдавна не е в производство. 508 имаха два типа окачвания и вероятно това е една от причините за това мнение, но това казват хората. Дърво.
  • #5
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доста противоречив автомобил е 508. И не само според АутоБилд. Може на това да се дължат катастрофално слабите му продажби.
  • #4
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не виждам прилика с ваг по-скоро малко японско или корейско изглежда
  • #3
    28 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много добре изглеждат новите пежа а това новото 508 има духа на старите пежо като 505 504. Браво! А за хората които постоянно плюят по пежо/ситроен поне един път се качете в такава кола и вижте за какво става. Няма нищо общо с дърветата от ФАК аа ВАГ!
  • #2
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Все пак да миналата година Пежо бяха пред фалит. Да не очаквате чудо? От нищо нещо не стaва.
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    стига бе Пежо/Ситроен на съв-овете не слагат 4х4 а на седана ще има иначе изглежда добре