IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru пуска още един спортен седан

Моделът WRX S4 ще бъде представен на 25 август

Subaru пуска още един спортен седан

Компанията Subaru показа първото изображение на новия си седан WRX S4, чиято официална премиера ще се състои на 25 август в Япония.
Subaru пуска още един спортен седан
Японците не дадоха подробности за модела, но се знае, че индексът S4 в името символизира 4 основни качества на машината -  sports performance (спортно представяне), safety performance (безопасност), smart driving (умно управление) и sophisticated feel (усъвършенствано усещане).

Третият член на семейството, в което влизат още Subaru WRX и Subaru WRX STI, ще разчита на LED светлини, двигател тип „боксер“, задвижване на четирите колела и пакет за безопасност EyeSight от ново поколение.

Засега се знае, че WRX S4 ще се предлага със сигурност на 3 пазара – в Япония, САЩ и Австралия. Той ще бъде оборудван с 2.0-литров боксер, развиващ 272 к.с. и 349 Нм въртящ момент. В Япония 4-цилиндровият агрегат ще се предлага в две версии – с 6-степенна механична скоростна кутия и със спортен вариатор Sport Lineatronic CVT.

Новите седани на Subaru – WRX и WRX STI, дебютираха през ноември 2013 и януари 2014 г. Първият разчита на същия 2.0-литров мотор с 272 к.с., докато STI-модификацията разполага с 2.5-литров агрегат с мощност 305 к.с., който работи с 6-степенна механична трансмисия.

Снимка: Subaru

Тагове: subaru wrx st4
0 от 500
  • #37
    4 rate up comment 2 rate down comment
    бай Мичо текезесаря ( преди 9 години )
    бе ей дърваря - ко са подиграваш ся!? то субаруту не съ избира по външност и вътрешност а по държеливост! аз навремето трактора-кировец да не съм го избирал по външност, па москвето същото...важното е да държи!
  • #36
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 9 години )
    Дано дърводелският отдел да е бил в отпуска за това, че досега какво маане с тесли и брадви беше, не ви е работа!
  • #35
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много от хората тук определят колите по външен вид и по характеристики на хартия. Нито за карали, нито са имали, но един казва, че това било маслояд и айде на база овчият принцип - нЕма начин да е друго. Защо тогава повечето от собствениците не искат и да чуят за друга марка - щото не стават и харчат масло ли? :)))
  • #34
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тук като чета коментарите става ясно,че са написани от деца в началното училище играещи само на плейстейшън.Убеден съм,че Субару на живо не са виждали може би и емблемата му няма да познаят.Субару е за богати държави с умно население.За мазния *** бедняк чалгаджия свта свършва с АВДИ или друг гнусен разпадащ се немски дарак.Субару на беден *** *** не подхожда.
  • #33
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пичове, ако бяхте карали субару, щяхте да знаете, че двигателите са им изключителни маслояди. Спрете да се правите на много актуални с простотиите си.
  • #32
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Те от Субару не доливат масло, там направо сменят двигателя. :D
  • #31
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пичове, ако бяхте карали субару, щяхте да знаете, че двигателите са им изключително здрави. Спрете да се правите на много актуални с простотиите си.
  • #30
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Те от Ауди не доливат масло, там направо сменят двигателя. :D
  • #29
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Данчо ,ти нямаш кола ,какви глупости говориш
  • #28
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Странно как германските ви кочини не харчат масло след като аз като карам за немска кола винаги мирише на масло?.............................................оправи си картерните газове на японския дарак