IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ показа интериора на Lada Vesta

Някои функци се появяват за първи път при модел на руския производител

АвтоВАЗ показа интериора на Lada Vesta

Руският автомобилен гигант АвтоВАЗ пусна второ изображение на най-очаквания си модел – Lada Vesta. Снимката е на интериора на автомобила, който ще се появи пред публика по-късно тази година.
Авто ВАЗ показа интериора на Lada Vesta
От изображението се вижда, че оборудването на седана е далеч по-модерно от това на останалите модели на руската компания. На централната конзола е разположен голям екран на мултимедийната система. Самият панел с прибори изглежда доста обикновен, но и същевременно ергономичен.

Трябва да се отбележи и новия външен вид на климатичната инсталация, както и на волана, на който са разположени няколко допълнителни бутона за управление на различни функции. Налично е дори подгряване на волана, което не се предлага на нито един от досегашните модели на АвтоВАЗ.
Авто ВАЗ показа интериора на Lada Vesta
Първият тийзър на Lada Vesta, на който се виждат предните фарове, бе публикуван в началото на месеца. Моделът е изграден на новата универсална платформа Lada B, разработена от АвтоВАЗ. Дизайнът на седана ще бъде в стила на концепта X-Ray. Официалната премиера на модела ще се състои на 27 август на автосалона в Москва.

Снимки: АвтоВАЗ

 

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #4
    17 rate up comment 12 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Ето това изглежда ергономично, а не малките, многобройни бутони на Голф и компания, които са постоянно хвалени от западните "специалисти". Казвам това, защото ергономията не е само на допир, а е и на визия. В случая имаме големи светодиоди на бутоните, а това е много важно през нощта. Освен това и самите иконки по превключвателите са големи, което е още по-важно в един съвременен автомобил с много превключватели. Дано западните производители се поучат от руснаците.
  • #3
    18 rate up comment 20 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Tozi unterior na lada nadminava v pati po ka4estvo i lux vseki edin alexis ili infiniti
  • #2
    4 rate up comment 21 rate down comment
    кои ( преди 9 години )
    не знам таблото и волана не са ли на Алфа Ромео !
  • #1
    11 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това не е Лада, а Рено с емблемата на лада... Но дори и това не го прави по-хубава кола...