IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet ще се появи на екипите на „Манчестър Юн“

Тимът ще дебютира с логото на компанията на 23 юли в САЩ

Chevrolet ще се появи на екипите на „Манчестър Юн“

Емблемата на Chevrolet ще се появи съвсем скоро на екипите на „Манчестър Юн“, стана ясно от видеоклип, разпространен от английския футболен клуб.

Chevrolet ще се появи на екипите на „Манчестър Юн“

В клипа, който е с продължение 60 секунди, се вижда еволюцията на всички фланелки на отбора, докато ветераните и феновете на „червените дяволи“ пеят химна на клуба „Glory, Glory Man United“. В края на видеото Уейн Рууни се обръща към феновете на тима с думите „Тази фланелка принадлежи на вас. Така е било. Така и ще бъде.“

Своя първи мач с екипи с логото на Chevrolet отборът ще изиграе на 23 юли в Пасадена, щата Калифорния. Срещата е от турнира „Chevrolet Cup“. По-късно – на 2 август, „Манчестър Юн“ ще срещне „Реал“ (Мадрид) в контрола, която ще се играе в близост до щаб-квартирата на General Motors в Ан-Арбър, щата Мичиган.

Изданието Automotive News цитира бившия шеф на маркетинга на GM Джоел Еваник, който остро разкринтикува спонсорския договор между концерна и „Манчестър Юн“, който е за 7 години и е на стойност 559 млн. долара. Въпреки него GM взе решение да прекрати продажбите на Chevrolet в Европа.

В концерна обаче се надяват, че след доброто представяне на националния тим на САЩ на световното в Бразилия интересът към сокъра (б.а. - така в САЩ наричат стандартния футбол) е в подем и това ще донесе дивиденти на Chevrolet.

Снимка: Manchester United

 

Тагове: general motors
0 от 500
  • #3
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Манчестър Юнайъед са един от най популярните клубове в света много популярни в Щатите и особено в Азия. Не си мислете че само в Европа се следят техни мачове. Пиша го това, без да съм футболен запалянко.
  • #2
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Колю ( преди 9 години )
    Това ако е истина ще е най-нелепия маркетинг в историята.Да не продаваш нещо но да даваш луди пари да го рекламираш.От 2015г продажбите на марката в Европа,вкл.и тук престават.Какво ще правят бакшишите с любимите им Авео? Бая Дачии ще карат май за напред.А и Крузчета-мечтата на провинционалните гъзета ще ни липсват.
  • #1
    47 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе и двете са умряла работа!