IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващата американска екзотика

Saleen показа свой автомобил на базата на Mustang

Следващата американска екзотика

Американската компания Saleen разпространи снимка на своя най-нов проект. Той е базиран на модела Mustang и е определен като "следващата американска екзотика".
Следващата американска екзотика
Снимка: Saleen

Развитието на новия проект върви успоредно с доработката на електрическата Tesla Model S, която компанията анонсира по-рано тази година. Бензиновият звяр на Saleen е базиран на напълно новото поколение Mustang и носи името S302.

Към момента няма подробна информация за модела, като производителите съобщават единствено, че са оптимизирали дизайна и техническите характеристики на популярния пони автомобил до лимита на възможностите им.

От снимките се вижда, че S302 е оборудван с променена предна част, която демонстрира различна решетка на радиатора, преден капак с голям отвор за въздух и масивен спойлер. Доработката обаче не е само оптична, като съществени оптимизации се правят още по шасито и двигателя. Според неофициална информация S302 ще предлага избор от няколко двигателя.

Моделът трябва да бъде завършен по-късно тази година, когато от Saleen ще разкрият и всички подробности около проекта.

Американската компания Saleen, която придоби известност със собствените си автомобили и доработките на модели Ford, премина под контрола на компанията Revstone Industries през 2008 година. След продължителни съдебни битки собственикът й - Стивън Салин, успя да си върне правата върху името Saleen, под което отново създава нови разработки.

Тагове: ford mustang saleen
0 от 500
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Някой си ( преди 9 години )
    Да бе, да!Хайде със здраве и успех!
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Първо не знам как ще ме купиш с 20 лева. Второ ако знаеше какво работя, можеше все пак да ме купиш, че да ти увелича доходите. Ама ти няма как да го знаеш това, докато стоиш в компютърната заличка.И не знам кой трябва да се облече...
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Някой си ( преди 9 години )
    "Triforse",много е лошо,че не се осъзнаваш!Имам пари да те купя,ама защо си ми?Но ти вземи да се прегедаш,има безплатни промоции за такива като теб!А и не е лошо да се поинтересуваш кои употребяват в изразите си "бе"!И не стой на течение,облечи си нещо топло и довечера да затвориш прозореца,захладнява!Бъди ми здрав!
  • #8
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Някой си, даже не можах да разбера половината от несвързаните ти глупости. Защо да ходя на лекар? Аз да не съм като теб, че да нямам 20 лева, бе ***? В коя зала даде 1 лев да попишеш в сайта?
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Неук ( преди 9 години )
    Не са стари модели,а точно моделът S302.
  • #6
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Някой си ( преди 9 години )
    Triforce,Няма да е лошо да се попрегледаш при добър специалист/ако имаш пари защото не е безплатно от около 20,че и по-вече години/.За препоръчване е невролог и психиатър.И тогава пък сега/защо ли според теб/до такива автомобили се докосваме само информационно?Успешно лечение и се завивай!
  • #5
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Но долният коментар не е по темата. А за колата - Салийн правят само уникати за ценители!
  • #4
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Държавата, че е зле, зле е! Ама номер 2 да ми хвали комунизма си е направо абсурд! Сега щеше да слушаш само българска музика, да не можеш да мръднеш до чужбина, да караш ЛАДА и да си бъркаш в носа. Така че моля ви, глупости не ми се слушат! Ако не ни бяха навряли в тъпият псевдосъюз, тогава нямаше да сме на този хал!
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Автор ( преди 9 години )
    Неук, това на сайта са стари модели, базирани на стария Мустанг. Тук ясно пише, че става дума за кола, която е базирана на новото поколение Мустанг.
  • #2
    10 rate up comment 15 rate down comment
    демоКРАД ( преди 9 години )
    Де сега всичко да ни беше като социализма - сигурност, социална система, здравна система, пенсионна, осигурителна, образователна....па нека да не можем да разказваме вицове за Живков. Щяхме да живеем и се радваме на живота, а не да се палим от безнадеждност с бензин от три лева. Бойко щеше да гаси пожари, Доган щеше да е в затвора а Костов щеше още да пише статии за вестник Работническо дело.Щяхме да сме номер едно. Но ние излезнахме ***. Една шепа продажници излъгаха народа.