IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Corsa позира без камуфлаж

Компактният модел на Opel ще видим в началото на юли

Новата Corsa позира без камуфлаж

Новото поколение Opel Corsa свали камуфлажа и се разходи из френската столица Париж, съобщава изданието Blogautomobile, чиито фотографи са успели да заснемат модела.
Новата Corsa позира без камуфлаж
Това са първите снимки на новата Corsa без камуфлаж, като представят и двете версии на колата - с три и с пет врати. Кадрите са заснети в Париж, където е протекла официална фотосесия на модела.

Въпреки че автомобилът е без камуфлаж, от кадрите не може да се извади категоричен извод за промените в дизайна на Corsa. Ясно е, че става въпрос за напълно нов модел, но както изглежда той няма да претърпи революционни промени спрямо настоящото поколение. Размерите също изглеждат непроменени.
Новата Corsa позира без камуфлаж
Изданието Blogautomobile посочва, че предната част на новото поколение Corsa е заимствана от модела Adam, докато в задната са поставени светлини в стила на Meriva.

Интериорът на колата остава загадка, но по-рано производителите поясниха, че в интериора ще се появи нова централна конзола, от която ще бъдат премахнати излишните бутони, а приборите ще бъдат модернизирани. Предвиждат също така нов волан и по-качествени материали.

Съобщено бе също така, че в основата на новия Opel Corsa е платформата Gamma II. Тя ще позволи на хечбека да бъде по-маневрен и по-лек.
Новата Corsa позира без камуфлаж
Що се отнася до линията мотори, тя ще бъде допълнена от два бензинови турбо-агрегата. Единият е 1.0-литров SDI с 3 цилиндъра, който ще се предлага в два варианта на мощност – 90 и 115 к.с. Топ-версията на Corsa ще може да се поръча с 1.4-литров агрегат със 140 к.с. Този двигател се поставя на текущото поколение Astra.

Всички подробности за новата Corsa ще бъдат разкрити на 10-и юли. Премиерата на модела пред публика ще се състои на изложението в Париж.

Снимки: Blogautomobile

Тагове: opel corsa
0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 9 години )
    Факни пак се изфъка! Зле е рендето ти, дето и да го грееш и да не го грееш все е ***!
  • #6
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Факти ( преди 9 години )
    Аз пък виждам старата Корса с недъгав фейстлифт. За вас не знам ама това може би е най зле изглеждащия автомобил в класа си. Мяза на старата Корса нагрята до около 150-200 градуса за да се получат тия разкапани форми.
  • #5
    3 rate up comment 8 rate down comment
    cuore sportivo ( преди 9 години )
    Е, как пък оприличихте това дръвце на италански автомобил?
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прилича ми на Алфа, 145 ли беше оная малката?
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    до еее ( преди 9 години )
    И на кой точно италиански автомобил ти прилича? Защото освен Панда и 500, не се сещам какво друго прави Фиат!
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    VAYK ( преди 9 години )
    Очаквах по- силен дизайн!
  • #1
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Двигателя и той талянски, от хлОпел им остана привилегията само да асемблират автомобили. А Корсата не изглежда никак зле наистина, но доста пораснала ми се вижда, което вече не е прави типичен градски автомобил, както беше преди време.