IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещето на спортните коли на Nissan

Компанията представи своя Vision Gran Turismo (Видео)

Бъдещето на спортните коли на Nissan

След като вчера се появиха първите официални изображения на концепцията Vision Gran Turismo, днес Nissan разкри напълно своя виртуален автомобил. Той е създаден за конзолата Gran Turismo 6 и показва нагледно как ще изглеждат спортните модели на Nissan в близко бъдеще.
Бъдещето на спортните коли на Nissan
Пълното име на модела е Concept 2020 Vision Gran Turismo, като представлява купе с 2+2 места, което е силно повлияно от суперспортиста GT-R. Японците не потвърждават спекулациите, че моделът представя следващото поколение GT-R, като казват единствено, че това е визията им за спортен автомобил на бъдещето.
Бъдещето на спортните коли на Nissan
Концептът е дело на дизайнерското студио на Nissan в Европа, което е работило в тясно сътрудничество с отдела в Япония. Автомобилът демонстрира V-образен преден капак, LED светлини, изградени от карбон спойлери, кръгли задни светлини, агресивен дифузьор и др. Информация за задвижването не е разпространена.
Бъдещето на спортните коли на Nissan
Виртуалният модел ще се появи в играта Gran Turismo 6 през месец юли. Подобни коли вече представиха производители като Toyota, Mercedes-Benz, BMW, Mitsubishi и Volkswagen.




Снимки: Nissan

0 от 500
  • #1
    8 rate up comment 11 rate down comment
    KKK ( преди 9 години )
    Аз пък мисля, че е много интересна, също така е красива по свой начин от определен ъгъл. Това е дизайн, който изисква свикване и задълбочаване и няма да омръзне бързо. Със сигурност е голям скок напред спрямо много грозния и несъразмерен сегашен ГТР, с който така и не свикнах и след 5 години си остава грозен като в началото.