IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към новия Nissan GT-R

Японската компания показа първи изображения на Vision Gran Turismo

Първи поглед към новия Nissan GT-R

Японската компания Nissan разпространи първите официални изображения на Vision Gran Turismo. Моделът е създаден за конзолата Gran Turismo 6, но изданието autos.yahoo твърди, че той представя следващото поколение на GT-R.
Първи поглед към новия Nissan GT-R
Виртуалният Nissan Vision Gran Turismo е разработен специално за новото издание на автомобилната игра Gran Turismo. Подобни машини вече представиха компании като Toyota, Mercedes-Benz, BMW, Mitsubishi и Volkswagen. Някои от моделите получиха и реални версии, а за тези на Mercedes-Benz, Volkswagen и Toyota се твърди, че може да се появят и на пазара.

Дали Nissan Vision Gran Turismo е само виртуална машина или наистина представя следващото поколение на суперколата GT-R ще разберем най-късно утре, когато японската компания трябва да представи всички подробности за автомобила.
Първи поглед към новия Nissan GT-R
Към момента се знае, че моделът има тяло от карбон, а за двигателят се твърди, че е хибриден. Припомняме, че Nissan вече запази търговската марка "R-Hybrid".

Снимки: Nissan

0 от 500
  • #10
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Според мен през очите на дръпнатите японци колите изглеждат различно от това, което виждаме ние!За тях това може би е страхотен дизайн, но всъщност си е едно грозофилско чудо!
  • #9
    6 rate up comment 2 rate down comment
    пора ( преди 9 години )
    Мен пък ме кефи - определено е нещо различно!
  • #8
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Убеден съм,че ти си много по грозен от него г-н Квазимодо.
  • #7
    7 rate up comment 9 rate down comment
    IT ( преди 9 години )
    Прякора Годзила определено подхода на настоящия модел грозноватичак си е,но все пак има и някакъв чар :))Аа ако това е новия тоо трябва да кажа че е по-грозен и от Годзила хаха :))Всъщност като се замислим има и логика явно прогресът при японците е обратно пропорционален,от грозни към всее по грозни коли :)))Така като го гледам силно ми напомня на злощастната Руска Маруся :) Бе уж много спортно прилича на супер кар...ама всепак предпочиташ да си караш Поршето или даи Боже Ферарито :))
  • #6
    14 rate up comment 4 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    ei, anonimkata, kade to4no gi vidq zaemkite ot lambo-to, 4e az mnooo se napregnah, pyk ni6to ne vijdam?!...i karaite po-razumno lqtoto, ei!
  • #5
    18 rate up comment 13 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Може ли да ви помоля да не пишете глупости?Благодаря!1.Дизайнът е страхотен2.Има доста сериозни немски автомобили, на пук на хейтърите.3.Няма нужда да казвате колко е велики този модел. То е ясно, че цена/качество/ефект е супер!Моля конкретно да пишем дали ви харесва дизайна?Отпред е точно като за кола от Ль Ман, а отзад е невероятна совалка. Това ако мине покрай вас и ще се чудите "Каква кола беше тази?"
  • #4
    18 rate up comment 12 rate down comment
    до Дошовците ( преди 9 години )
    За конзолите може да е най-добър, но на 24 часа на Льо Ман най-добри са колите на "СОЦваген".Доказан с десетилетие факт!
  • #3
    26 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Най-добрият спортен дизайн. Непознат за скучните германски табуретки.
  • #2
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Колев ( преди 9 години )
    каква е тази "конзола Gran Turismo"?! Какви хора пишат статии в тоя сайт, нормални ли сте да им плащате?
  • #1
    27 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Катър си беше, катър ще си и остане.Независимо колко добра е една кола, тя трябва да има красива и запомняща се външност.Тази прави впечатление само с грозотията си.Ако я барнат италианците ще се превърне в шедьовър, ама японеца хване ли теслата и става олеле мале.