IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бюджетната Octavia

Изпробвахме новата Skoda Rapid Spaceback с базовия дизелов двигател

Бюджетната Octavia
0 от 500
  • #64
    1 rate up comment 0 rate down comment
    bmw 2000CS ( преди 9 години )
    Нищо смислено не виждам в горните изказвания,тъпо,тъпо...
  • #63
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кой каквото има или може - това да кара. Аман от вагенщина!
  • #62
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Klasiческия, Хайде, дай проект за Рапид.....
  • #61
    3 rate up comment 1 rate down comment
    до KLASIKA ( преди 9 години )
    Изясни си какво точно искаш да ни кажеш, че съвсем омота конците. Започвам вече да ти прескачам постовете.
  • #60
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не знам, в този клас коли бих предпочел KIA Rio дизел. По-широка и комфортна е, и е на по-ниска цена. По-важното, имам по-голямо доверие в нея. Шкодите ги знам. Сърбах попарата на една Октавия от 2002. Марката Шкода не представлява интерес за мен. Благодаря, искам вече нещо надеждно!
  • #59
    6 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    до от: до KLASIKA ( преди 2 часа )Смешно е да се бъбри с теб ха-ха ,като не ти харесва,защо пишеш до мен?!? Аз съм ти цитирал "*** Bild България брой 395\19\ 7 май 2014" ,да не би да съм главния редактор?!? Пиши и си спори с тях колкото си искаш...,и това е Сравнителен тест Skoda Oktavia -BMW 316...Къде прочете Голф ?!? ха-ха...какво изобщо искаш да кажеш и на кой ?!?до Анонименне,ще нося яке с твоето лице и ще вярвам само на теб ....ха-ха .....
  • #58
    6 rate up comment 7 rate down comment
    до: indiec ( преди 9 години )
    Индиец ли си или *** не те знам, но май си второто щом не можеш да пишеш на български.Викаш в Пакистан или Индия ги карали смешните оризарки. Забравяш, че и на най-развитият автомобилен пазар САЩ също ги карат. Както и в много други развити държави. Как така си го пропуснал това не ми е ясно. Виж, Шкодичките никъде не ги знаят и никъде не ги карат освен в Ойропа и то от най-бедните прослойки. Бедни не само във финансово, но и в интелектуално отношение. В този клас Дачия са по-добри коли.
  • #57
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако си търся такъв тип кола, може би ще предпочета модел на Дачия. Каквото да казвате, при Рено поне няма систематични дефекти на основни агрегати (двигатели, ск. кутии,..) както при VW Group.
  • #56
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Близо 30 хил. лв. за такава кола, пък било и дизел са много. Базовата 19 980 лв. няма дори климатик. Климатроник има чак в най-високото ниво. Точно като в Логан.
  • #55
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хората са ви го написали, че е на базата на старото Поло или за да бъдем по-точни е на базата на старата Фабия. Това си е чисто и просто Фабия с малко по-големи размери. От пръдня боя не става са казали хората, а тук някой се опитват да ни убедят, че става и особено тези, които са писали статията. Това е точно в класа на Дачия. Евтини и остарели платформи от компанията майка, стара техника почти излязла от употреба и надеждност, като за нещо много бюджетно и евтино. Кола за бедни държави и хора.