IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Подробности за новото Audi A4

Моделът ще получи 1.4-литров бензинов мотор със изключване на цилиндрите

Подробности за новото Audi A4

Подробности за следващото поколение на семейството Audi A4 бяха разкрити от изданието Auto Motor und Sport.
Подробности за новото Audi A4
Според информацията машината ще запази сегашните си пропорции, но дизайнът ще претърпи съществени изменения. Моделът ще получи заден спойлер за подобряване на аеродинамиката, напълно светодиодни фарове, които ще се предлагат като опция, както и по-широка задна оптика.

Централната конзола ще бъде в стила на обновения флагман Audi A8. В оборудването ще влязат проекционен дисплей и информационно-развлекателна система с голям тъч-скрийн. Сред двигателите ще бъде включен и 1.4-литров бензинов TSI мотор със система за заключване на два от цилиндрите.

Планира се още появата на хибридна модификация. Тя ще бъде със система за задвижване на четирите колела, като ще съчетава 2.0-литров бензинов мотор с мощност 211 к.с., както и електрически двигател, генериращ 95 к.с. Само на електричество тази версия ще може да измине 50 км.

Вече е известно, че излизането на новото поколение на Audi A4 бе преместено от 2014 г. за лятото на 2015 г. Отлагането бе обявено с необходимостта от промени по дизайна, окачването и електрониката. След седана и комбито А4 ще се появят купе, кабриолет и фастбек А5.

Снимка: Audi

Тагове: audi a4
0 от 500