IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи преобразения Yaris

Модернизиран е както дизайна, така и механиката

Toyota представи преобразения Yaris

Японската компания Toyota разпространи официални снимки на обновения Yaris, след като преди няколко седмици в интернет се появи брошурата на компактния модел.
Toyota представи преобразения Yaris
Обновлението при Yaris е мащабно и засяга както дизайна, така и механиката. Що се отнася до новите форми, то те придават на модела по-динамичен и наперен външен вид.

Предната част, например, вече разчита на масивна решетка на радиатора с трапецовидна форма и нови светлини с LED секция. Снимки на задната част на европейската версия на модела все още липсват, но от Toyota разкриха как ще изглежда моделът за японския пазар, носещ името Vitz. Очаква се двата автомобила да бъдат почти аналогични.

Интериорът също е подложен на модернизация, която обхваща волана, централната конзола, използваните материали и инфо-развлекателната система Toyota Link.

Промени има също така при окачването, което вече доставя по-стабилно, но същевременно по-комфортно поведение на пътя. Промените са се отразили и на шума в купето, който е редуциран осезаемо, става ясно от информацията.

За задвижващите агрегати не се споменава нищо, но гамата от мотори вероятно ще остане същата като при настоящата версия на модела.

Обновеният Yaris трябва да стъпи на пазарите до края на тази година.
 

Тагове: toyota yaris
0 от 500
  • #14
    11 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    МНОГО Е ГРОЗНА,НИСКА,СКЪПА,И С МАЛКА ТОВАРОНОСИМОСТ.АЗ КАРАМ НОВА ФАБИЯ ,И Я СРАВНЯВАМ С МОЯТА КОЛА.ЗА ХОРА БЕЗ НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ .....СТАВА.КАТО ГЛЕДАМ СЕРВИЗНИТЕ АКЦИИ НА ТОЙОТА.... НИКОГА НЕ БИХ СИ КУПИЛ ЯРИС.
  • #13
    14 rate up comment 25 rate down comment
    страничен наблюдател ( преди 10 години )
    Производителите са луднали да правят огромна радиаторни решетки като отворена уста на звяр. Копират се едни други и се получават такива безвкусни модели. Това ми прилича на дестката маска на Дарт Вейдър. Тойота да се учат от корейците- да си наемат европейски дизайнери иначе няма още дълго да са първи по продажби.
  • #12
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    И Aygo и Yaris са си френски ***
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    thebrainless ( преди 10 години )
    Научете български и тогава някой може да ви обърне внимание ***.
  • #10
    27 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Яриса и Айгото са най-добрите предложения в този клас.Автомобили доказали се без забележки,детски болести и проблеми.Безумно здрави,удобни,практични и икономични.А хибридния Ярис е просто върха в малкия клас.Невероятен е просто.В града разхода му пада под 3/100 и върви доста прилично.100 коня на това малко купе го правят много бърза и динамична машина за града.Електрическите коне и въртящ момент ги имаш на момента без да чакаш да се развърти мотора.Чувството е страхотно.Отличен автомобил.
  • #9
    23 rate up comment 9 rate down comment
    до: A3 ( преди 10 години )
    Ако действително са едни и същи моторите както казваш значи, че преди 15 г. Тойота са направили мотори, които превъзхождат все още немските. Предполагам японците чакат швабето да изкара такива, които поне малко да се доближат по показатели до техните, за да пуснат следващото поколение и да ги размажат отново. Философията на японеца е да направи едно нещо, но да е съвършено, а на немеца е да прави всякакви недоразумения, които нищо да не струват.
  • #8
    21 rate up comment 10 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    лудница е Ярисчето - малка зла осичка идеална за градски гонки по сфетофарите. Кефи ме!
  • #7
    7 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    аааГолям ***!
  • #6
    31 rate up comment 12 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 10 години )
    А Яриса е като извънземен на фона на допотопното Поло. А на технологично ниво го смазва - рафиниран хибрид срещу тракащ канцерогенен дизел. Немците са в първобитната ера в технологично отношение
  • #5
    22 rate up comment 10 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Nai-krasivata kola v tozi klas. I nai-modcernite motori. Hibrida s razhod 3,4/100km. i 100 konia i mnogo niska vredni emisii.