IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон

(Видео) Шофьорът нацели BMW и Mazda

Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон

Улично състезание в стил „Бързи и яростни“ по улиците на Лондон завърши със сериозни щети по една от суперколите, участващи в него. Шофьорът на Lamborghini Aventador не успя да се справи с управлението и уцели паркирано край пътя BMW 320d, съобщава RAI.
Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон
Инцидентът се е случил на Slone Street в английската столица, където собственикът на италианската суперкола си спретнал надпревара с Maserati Gran Turismo Sport. Водачът първо „забърсал“ Mazda2, след което се врязал в паркираното BMW. Именно собственичката на бавареца – Лили Ашфър, даде подробности за случилото се.

Жената работи като консултант в Лондон и била заедно с двете си дъщери в близко заведение. Когато се върнала при колата, видяла залепена на предния прозорец бележка от полицията. „Lamborghini-то беше евакуирано, собственикът му е установен. Той разкри какво се е случило и каза, че много съжалява.“

Свидетели на инцидента успели заснемат инцидента с италианската суперкола, която струва 460 000 долара. Според експерти цената на автомобила е дори по-висока, тъй като той допълнително е бил тунингован. Шофьорът на Aventador-а и придружителката му не са пострадали, даже спокойно са изчакали да дойдат приятелите им, които да ги вземат от мястото на катастрофата и да уредят извозването на суперколата.

„Шофьорът се държеше много спокойно. Сякаш изобщо случилото се не го притесняваше“, разказва очевидец на инцидента пред Daily Mail.



Снимка и видео: YouTube / Shmee150

 

Тагове: lamborghini aventador
0 от 500
  • #1
    15 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    !?! Гонка? МАзерати?!? От клипа се вижда че нито Ламборджинито се състезава, едва ли караше с повече от 60-70км.ч. все пак спря 100 метра след инцидента, при гонка щеше да отидат 100 метра. А и никакво мазерати не се вижда. От видеото става ясно че някакъв *** с няква Мазда сече пътя на ламборджините, при положение че поне на пътната маркировка има знак пресичане на път с предимство. Явно тоя с маздата не познава знаците. Та сече пътя на Ламбото, което успява да свърне в ляво и само се одрасква в маздата като в ляво осурква и леко БМВ-то. Колите нямат почти никакви щети, но легендите вече са залели нета.