IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон

(Видео) Шофьорът нацели BMW и Mazda

Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон

Улично състезание в стил „Бързи и яростни“ по улиците на Лондон завърши със сериозни щети по една от суперколите, участващи в него. Шофьорът на Lamborghini Aventador не успя да се справи с управлението и уцели паркирано край пътя BMW 320d, съобщава RAI.
Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон
Инцидентът се е случил на Slone Street в английската столица, където собственикът на италианската суперкола си спретнал надпревара с Maserati Gran Turismo Sport. Водачът първо „забърсал“ Mazda2, след което се врязал в паркираното BMW. Именно собственичката на бавареца – Лили Ашфър, даде подробности за случилото се.

Жената работи като консултант в Лондон и била заедно с двете си дъщери в близко заведение. Когато се върнала при колата, видяла залепена на предния прозорец бележка от полицията. „Lamborghini-то беше евакуирано, собственикът му е установен. Той разкри какво се е случило и каза, че много съжалява.“

Свидетели на инцидента успели заснемат инцидента с италианската суперкола, която струва 460 000 долара. Според експерти цената на автомобила е дори по-висока, тъй като той допълнително е бил тунингован. Шофьорът на Aventador-а и придружителката му не са пострадали, даже спокойно са изчакали да дойдат приятелите им, които да ги вземат от мястото на катастрофата и да уредят извозването на суперколата.

„Шофьорът се държеше много спокойно. Сякаш изобщо случилото се не го притесняваше“, разказва очевидец на инцидента пред Daily Mail.



Снимка и видео: YouTube / Shmee150

 

Тагове: lamborghini aventador
0 от 500
  • #21
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чак на третото гледане на ситуацията видях, че всъщност Маздата блъска Ламбото. в първите гледания останах с впечатление че Ламбото усурква Маздата, може би подведен от статията в която пише че Ламбото блъска. Но сега видях, че всъщност Маздата го блъска и го отнася към другите коли. Май наистина шофьора на Маздата се е прицелил, да блъсне Ламбото.
  • #20
    5 rate up comment 2 rate down comment
    До До:b.b. ( преди 10 години )
    И кой е карал с два пъти превишена скорост? Ако Ламборджинито бе с двойно превишена, примерно 100км. ч. щеше да спре след следващото кръстовище, а то ако видиш се приземява на 2 метра пред БМВ-то след като Маздата го блъска а във въздуха спирачки не хващат приземява се на 2 метра пред БМВ-то, след като се осуркват се вижда че Ламборджинито умишлено не спира а бавно подминава БМВ-то и след като го подминава спира. Иначе щеше да спре странично на БМВ-то и нямаше да може да си отвори вратите.
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Маздата не навлиза в насрещното движение пресича едното платно и отива в нейното. Там са с десен волан. Не си гледам много
  • #18
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До:b.b. ( преди 10 години )
    Логиката е че и двамата нарушават закона един отнема предимство другия кара с превишена скорост. Ако и двете бяха спазени нямаше да има ПТП. Аз исках да кажа, че ако си карал с два пъти над ограничението и някой ти сече пътя това не означава, че ти имаш по малка вина. Не случайно за това служат тези ограничения. В този случай има двама виновни. Не единия е по виновен другия не е. И двамата правят нарушение значи и двамата са виновни
  • #17
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Гледах няколко пъти ситуацията има много виновни и с най-малка вина е Ламборджинито. Скороста му не е чак толкова висока, като се има предвид, че след охлузването с Маздата се отзова за два метра във въздуха а във въздуха гумите не спират, след това точно в мига с охлузването с БМВ-то той е вече почти спрял и спира след БМВ-то но вече с отпуснати спирачки. Маздата сече път, не само сече, но и влиза в насрещното. Там пък такси е блокирало едната лента, външните ленти заети от паркирани коли.
  • #16
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Знак пресичане на път с предимство се поставя на място където имаш отлична видимост и без да спираш, можеш да намалиш и дори да спреш ако има други автомобили или да продължиш ако няма. Ако обаче си на път, който освен че е без предимство, но и няма видимост, тогава има знак СТОП. В случая водача на маздата изобщо не се е огледал а директно си е карал, сякаш предимството е негово. Ламборджинито кара с не повече от 60км.ч. което е видно от късия му спирачен път. Но дори да караше със 100км.ч. пак щеше да го види, просто не е гледал, виждаме че в мига в който навлиза в кръстовижето се осуркват с ламборгинито, пргледайте няколко пъти първия сблъсък на нормален кадър. Ще се убедите, че скороста не е много висока и ще се убедите в още едно нещо, остава впечатление, че водача на маздата сякаш иска да се блъсне в Ламбото. Просто той не е гледал дали идва кола, Ламбото е било на не повече 3-4 метра пред него, когато той му сече пътя.няколко пъти погледнете сблъсъка и ще се убедите.
  • #15
    11 rate up comment 1 rate down comment
    b.b. ( преди 10 години )
    Логиката е, че ако някой нарушава закона това не ти дава право и ти да го нарушаваш. Елементарно.
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    До:b.b. ( преди 10 години )
    Тоя полицай страшна логика има. Не случайно съществуват тези ограничения примерно излиза от път и влизаш в друг разклона е точна на завой има ограничение 60 поради причината че като се огледаш и видиш че няма коли може да преминеш защото се смята че и да има кола зад завоя тя се движи с 60 и ще имаш време за да изтеглиш обаче ако се движи с 150 оглеждаш се няма никой тръгваш и какво става идва два пъти по бързо сякъл си пътя да! Това е много спорна ситуация
  • #13
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Сега да светна всезнайковците. Ламборджини авентадор има спирачен път 33 метра от 100 до 0 км.ч. Очевидно е че спирачния път не надвишава 15 максимум 20 метра. Тоя който е писал, че ако бил с 50км.ч. трябвало максимум след 2 метра да спре да отиде и да изкара първо шофьорските глоксове. 2м. спирачен път при 50км.ч. не със суркане ами с дърпане от зад с парашут не може да ги постигне автомобил. Имайте предвид, че средния спирачен път на автомобилите по пътищата е над 40м.-50м. от 100-0км.
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Мани дургото ( преди 10 години )
    ама да уцелиш НИСАН тоя ЩЕ СИ *** МАЙКАТА