IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон

(Видео) Шофьорът нацели BMW и Mazda

Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон

Улично състезание в стил „Бързи и яростни“ по улиците на Лондон завърши със сериозни щети по една от суперколите, участващи в него. Шофьорът на Lamborghini Aventador не успя да се справи с управлението и уцели паркирано край пътя BMW 320d, съобщава RAI.
Lamborghini Aventador пострада при гонка в Лондон
Инцидентът се е случил на Slone Street в английската столица, където собственикът на италианската суперкола си спретнал надпревара с Maserati Gran Turismo Sport. Водачът първо „забърсал“ Mazda2, след което се врязал в паркираното BMW. Именно собственичката на бавареца – Лили Ашфър, даде подробности за случилото се.

Жената работи като консултант в Лондон и била заедно с двете си дъщери в близко заведение. Когато се върнала при колата, видяла залепена на предния прозорец бележка от полицията. „Lamborghini-то беше евакуирано, собственикът му е установен. Той разкри какво се е случило и каза, че много съжалява.“

Свидетели на инцидента успели заснемат инцидента с италианската суперкола, която струва 460 000 долара. Според експерти цената на автомобила е дори по-висока, тъй като той допълнително е бил тунингован. Шофьорът на Aventador-а и придружителката му не са пострадали, даже спокойно са изчакали да дойдат приятелите им, които да ги вземат от мястото на катастрофата и да уредят извозването на суперколата.

„Шофьорът се държеше много спокойно. Сякаш изобщо случилото се не го притесняваше“, разказва очевидец на инцидента пред Daily Mail.



Снимка и видео: YouTube / Shmee150

 

Тагове: lamborghini aventador
0 от 500
  • #11
    18 rate up comment 5 rate down comment
    b.b. ( преди 10 години )
    Като чета коментарите и си мисля,че вещите лица пасти да ядат пред тукашните "капацитети"! Разговарял съм с познат полицай по повод подобна катастрофа на племенника ми. Коментара на полицая беше:"ако ще и с 200 да е карал той трябва да му осигури ПРЕДИМСТВО!"и смятам, че е много прав. Така че в случая става дума за обикновен инцидент.По-пикантното е, че участва Авентадор. Надявам се "разбирачите" писали тук да нямат книжки, че като гледам как колите им спират за 2-3м.,горко им на пешеходците.
  • #10
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Георги ( преди 10 години )
    ами точно заради това е опит и е непредумишлен
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Човека с маздата може и да му е сякъл пътя но я се замислете ако кара с 100 в градски условия оглеждаш се няма никой тръгваш и той се е появил това е същото като с мотористите където на всякъде си пишат "аз не те видях" ами как да го видиш като той хвърчи с 200 при ограничени е 90
  • #8
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Георги ( преди 10 години )
    За мен всеки който си прави гонки в населено място, или кара пиян, трябва да бъде съден за опит за непредумишлено убийство.
  • #7
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Друг Анонимен ( преди 10 години )
    Според мен Ламбото е в по-голямо нарушение, защото очевидно караше с превишена скорост. Тъй като след 2 удара успя да спре за такова разстояние. Защото ако караше с 50км/1 още при първия удар максимум 2-3 метра и щеше да е спрял.Това е един пресен пример зашо нетрябва да се карат коли с волан от неправилната страна за дадената страна. (Което става сега в България, с тези коли от Англия и т.н.)
  • #6
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Георги ( преди 10 години )
    За математиците, аз като гледам ламбото спря поне на 4 коли разстояние от мястото на първия сблъск при това с допълнително *** в две коли това прави около 20 метра + бонус ***. Да се намери скоростта и възрастта на водача. Не със сигурност не се е състезавал, той е излъгал полицаите да изглежда по-готин.
  • #5
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    От 100км до 0 едва ли Ламбото ще спре за под 30 метра а той спра за 10-12 метра, 1-2 метра от тях десните му гуми са във въздуха по време на сблъсъка с мадата. скороста на ламбото трудно може да е била повече от 40-50км.ч. щом спира толкова бързо. тоест не превишена скорост, кушия или нещо друго а единствено *** с маздата е виновен а тука четем Улично състезание в стил Бързи и яростни по улиците на Лондон, първо забърсал Mazda2, след което се врязал в паркираното BMW.
  • #4
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да вземе съвет от българина с блъснатия Авентадор в Лондон, малко тиксо тук и там и колата ще стане чук.
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Маздата е в нарушение, но нали се сещаш, че в града има ограничение на скоростта. Гледай внимателно, ще видиш и Мазератито
  • #2
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Имах предвид, че спря 10 метра след инцидента