IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Крадци "събуха" 22 автомобила Chevrolet

От автосалон в Хюстън са откраднати 88 гуми и джанти за над 100 000 долара

Крадци

Колко трябва да си нагъл, за да влезе в автосалон и да откраднеш гумите на 22 автомобила? Именно това се е случило с един от тексаските дилъри на Chevrolet, който сега разполага с цял автопарк напълно безполезни превозни средства.
Крадци
Интернет-изданието от Хюстън - KHOU, съобщава, че сътрудниците на компанията DeMontrond Chevrolet пристигнали на работа в неделя и открили кражбата. Дори повиканите на място полицейски служители са озадачени от смелостта на вандалския акт.

Разследващите смятат, че крадците са проникнали на паркинга в събота през нощта, като са отрязали катинарите на вратата. Очаквано, бандитите са се насочили най-вече към паркираните Chevrolet Camaro и други по-скъпи модели на американския производител.
Крадци
По предварителни оценки загубата на 88 гуми заедно с джантите към тях ще струва на фирмата над 100 000. Някои от автомобилите са паднали от дървените подложки, на които са били сложени сред демонтажа на колелата, и това им е нанесло допълнителни щети. Полицията в Хюстън се обърна към гражданите с надеждата, че ще получи помощ за разкриване на извършителите.

Снимки: KHOU

0 от 500