IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus обнови CT200h

Подготвя се по-мощна версия

Lexus обнови CT200h

Луксозната японска марка Lexus разпространи първите снимки на обновения CT200h. Най-компактната кола в гамата на марка ще бъде представена официално в края на този месец по време на автомобилното изложение в Лос Анджелис.
Lexus обнови CT200h
Новият CT200h е получил леки промени в дизайна, които са в стила на най-новите модели на марката. Така например решетката на радиатора вече се състои от един елемент и разполага с богато количество хром. Променени са също така задната броня и джантите, докато интериорът все още не е разкрит. Като цяло дизайнът е станал по-динамичен и по-модерен, като ще позволи на модела да бъде актуален поне още няколко години.

Не се съобщава за промени в задвижващия агрегат на CT200h, но спекулациите сочат, че обновената версия ще демонстрира оптимизирани динамика и разход на гориво.
Lexus обнови CT200h
Ден преди официалните снимки на обновения модел да бъдат разпространени, в интернет се появи информация, че Lexus готви нова версия на CT200h. Информацията е ограничена, но се очаква това да бъде по-мощен вариант. "Ако разполагахме с още един задвижващ агрегат, продажбите на модела биха били по-силни. Така бихме имали възможност да привлечем нови клиенти", заяви пред Motoring Марк Темплин, изпълнителен вицепрезидент на Lexus.

Всички подробности ще станат ясни следващата седмица, когато автосалон Лос Анджелис 2013 отвори врати.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus ct200h
0 от 500
  • #18
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Колата е технологичния лидер на сегмента. Това че не се харесва на *** е по-скоро предимство. Безличното А3 или пък уродливата 1-серия не ми се струват кой знае каква конглокенция. Единствено А-класата става..
  • #17
    2 rate up comment 4 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    Егати грозната талига!! Това дори не е от класа на Опел Астра бе!!
  • #16
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Котоошу ( преди 10 години )
    Лексус-Трътка не е премиум колица .
  • #15
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Koтоошу ( преди 10 години )
    И кой се интересува от тази новина за най-непродаваната кола в БГ, пускайте си я на тъпите хамериканци да се кефи Душко.
  • #14
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ами в Европа да не би нафтата да е по-евтина? Просто американеца не си зарежда трактора и колата с едно гориво.
  • #13
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Американците не купуват дизели. продажбите на дизели в САЩ са незначителни. В САЩ с екупуват бензинови автомобили и хибриди. А европейски марки като Фолксваген имат спадащи продажби.
  • #12
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ами сигурно щото им е евтин бензина, а? Американците напоследък обаче купуват все повече дизели и то главно защото европейски производители ги налагат и там.
  • #11
    6 rate up comment 4 rate down comment
    ! ( преди 10 години )
    Хибрида по никакъв начин не е с по-скъпа или по=сложна коснтрукция!!! Напротив тези с CVT кутия са много по-прости и иевтини за поддръжка!
  • #10
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    И защо хората в щатите и Япония не вземат да се убедят в "предимствата" на дизела?
  • #9
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Slav78 ( преди 10 години )
    Има и други икономични и екологични вариянти, например фабричен метан на седем местен автомобил, ползваш ддс, приспадаш данъци, минава за разход. Какво повече да искаш.