IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж потроши BMW M6 в знак на протест

Италианецът е недоволен, че не могат да му оправят колата

Мъж потроши BMW M6 в знак на протест



Италианецът от ирански произход Пормосени Хади заедно със своя германски приятел Томас Брунер потрошиха напълно BMW M6 на стойност 120 000 евро. Куриозната случка стана пред входа на Международния автомобилен салон във Франкфурт, съобщава Bild.

Причина за действията на Хади е недоволство от сервизите на германския производител. Той купил колата през 2008 г., като почти веднага тя започнала да му създава проблеми – двигателят издавал непривичен шум, а при смяна на скоростите се чувало силно стържене.

Италианските сервизни центрове на BMW, към които се обърнал Хади, не могли да решат проблемите. Не дали резултат и официалните запитвания от страна на италианското представителство на марката до главната щаб-квартира на немската компания в Мюнхен. Всички ведомства си прехвърляли едно на друго отговорността по ремонта.

В крайна сметка Хади се решил на въпросните крайни действия. Но това не е всичко. Мъжът заявява, че ще ремонтира потрошената от него кола, а след това отново ще я разбие, но пред сградата на Бундестага в Берлин.

През май подобна акция проведе и китайски собственик на Maserati Quattroporte от град Циндао, където се провеждаше автосалон. Той потроши автомобил за 420 000 щатски долара, след като в сервиза му сложили употребявани части, вместо нови. Дилърът призна грешката си, но не предприе никакви действия, за да я поправи.

Видео: YouTube
 

Тагове: bmw m6
0 от 500
  • #11
    17 rate up comment 5 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Евала на тоя чичка! Тука учениците във форума ги заболяха пилешките сърчица от мука, по някаква злокачествена ламарина с емблемка на нея! Само така, ще му стискам палци да го ремонтира и пак да го разбие, тоя път пред Бундестага както е обещал! Добре да се видят колко са безкрайно нагли немските производители на все по-некачествени ***. Направо хабят желязото!
  • #10
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Предполагам е било Ауди А4 от моделите около 2000-2005-та година. Те си имат проблеми. Явно и ти като мен си се опарил на една марка и мразиш цялото производство. Не бива така! Има много качествени и сполучливи немски автомобили с дребни забележки, като например на Е39-ката все и прави проблем нафтовата помпа. Да, но ако винаги имаш над 1/3 нафта в резервоара - проблем няма! Не е болка за умиране. Други проблеми от БМВ не съм видял! Старото Е36 нито един път за 256 000 километра не е спирало!
  • #9
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Страшно геройство
  • #8
    11 rate up comment 17 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Дошо, нали не мислиш, че ако има истински проблем с БМВ, този ей-така ще си чупи колата?За да те накарам да мислиш в моя насока ще обърнем вниманието на любимите ти японски автомобили. Вземаш си японско и го караш. Имаш проблем? Ходиш на сервиз! Един, два, пет пъти и ти писва! Ще си счупиш колата ли? Дори ако е Infiniti? Не вярвам! По-скоро ще си намериш адвокат, ще заведеш дело и може би ще ти дадат нова кола!Но да я чупиш... МНОГО ме съмнява!
  • #7
    10 rate up comment 19 rate down comment
    pfff ( преди 10 години )
    Тоя ирански *** , като го гледам как се кефи, не ми се струва много ядосан!!!!! Всичко е доста нагласено
  • #6
    22 rate up comment 3 rate down comment
    хе ( преди 10 години )
    Не е само М6, много от днешните коли са еднодневки за съжаление.
  • #5
    32 rate up comment 2 rate down comment
    dakk ( преди 10 години )
    Браво на човека,от BMW може и луд да го искарат но е броил 120 000 евро и проблеми е имало и на човек му писва.То на нас повечето където караме 10 год. трошки ни писва когато започнат да ръсят простотии по сервизите когато не знаят от къде е проблема а този човек е броил един сак пари,след сигурно хиляди думи от дилъра колко е велика марката BMW и колко държи на своите клиенти.И може би това не му е първият авт. от този клас и знае как трябва да се движи на пътя.Е мъките му свършиха.Сам си помог
  • #4
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Атанас ( преди 10 години )
    С тези премиум цени би трябвало да осигуряват и премиум обслужване!Не отдавна четохме колко трябва да се чака за резервните части,а сега и това.Премиум-да бе, сигурно...
  • #3
    28 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пише го паркинг щета и всичко е наред :)
  • #2
    18 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    като гледам как се хили и оглежда дали го снимат репортерите ми става ясно, че не толкова заради БМВ-то прави този цирк а май повече за медийно внимание. А иначе напълно вярвам, че е възможно колата да има някакъв проблем който да не могат да оправят. На Леля ми служебната Корола 3 пъти и сменяха цялото окачване, но трополенето над 100км. не изчезна, накрая в сервиза казаха, че всички Короли били така, което изключително много ме съмнява. Просто такива са сервизите по цял свят.