IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж потроши BMW M6 в знак на протест

Италианецът е недоволен, че не могат да му оправят колата

Мъж потроши BMW M6 в знак на протест



Италианецът от ирански произход Пормосени Хади заедно със своя германски приятел Томас Брунер потрошиха напълно BMW M6 на стойност 120 000 евро. Куриозната случка стана пред входа на Международния автомобилен салон във Франкфурт, съобщава Bild.

Причина за действията на Хади е недоволство от сервизите на германския производител. Той купил колата през 2008 г., като почти веднага тя започнала да му създава проблеми – двигателят издавал непривичен шум, а при смяна на скоростите се чувало силно стържене.

Италианските сервизни центрове на BMW, към които се обърнал Хади, не могли да решат проблемите. Не дали резултат и официалните запитвания от страна на италианското представителство на марката до главната щаб-квартира на немската компания в Мюнхен. Всички ведомства си прехвърляли едно на друго отговорността по ремонта.

В крайна сметка Хади се решил на въпросните крайни действия. Но това не е всичко. Мъжът заявява, че ще ремонтира потрошената от него кола, а след това отново ще я разбие, но пред сградата на Бундестага в Берлин.

През май подобна акция проведе и китайски собственик на Maserati Quattroporte от град Циндао, където се провеждаше автосалон. Той потроши автомобил за 420 000 щатски долара, след като в сервиза му сложили употребявани части, вместо нови. Дилърът призна грешката си, но не предприе никакви действия, за да я поправи.

Видео: YouTube
 

Тагове: bmw m6
0 от 500
  • #31
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо доRRE ( преди 10 години )
    Ти си мечтай за Тата и си трай.
  • #30
    11 rate up comment 5 rate down comment
    фсб ( преди 10 години )
    от носно бмв-то - цял свят разбра кви нещаснтици са и че не могат една част да ти заменят навреме... не се очудвам, че човека е изперкал...
  • #29
    5 rate up comment 12 rate down comment
    фсб ( преди 10 години )
    дошо ти родители нямаш ли си да те махнат от компютъра и д ат иударят един хубав бой, барем спреш да пишеш глупости. Имал си ауди, точно толкова колкото аз съм имал дръглива тойота корола от второ хилядолетие преди христа... дебиш хейтърчето малко дебиш
  • #28
    2 rate up comment 14 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Hahahahahahahahaha.Ako do6ko e imal a4,zna4i az sam imal yariska.Muhaahahahahaj
  • #27
    11 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Е то е ясно че това е компромат. Скивайте сега двигателя издавал шум, скоростната кутия скърца. и всичко това веднага след покупката на колата. Който е имал чисто нова кола знае, че в оторизирания сервиз не отремонтират гаранционните части а направо ги сменят и това им е най-голямата далавера, защото я отремонтират и продават веднага. При извън гаранционни ти изкупуват дефектиралата част на половината цена от нова.От статията разбирам, че 5 години си били прехвърляли топката кой да отремонтирал колата. Такъв филм няма. Естествено че ти я отремонтира оторизирания сервиз и щом е гаранционна е за сметка на производителя, сервиза е винаги на печалба.
  • #26
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ми да си купи ФИАТ парите ще му стигнат за 10 Ще ги хвърля на всеки 6 месеца Те толкова издържат и без друго
  • #25
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Проблема не е само в БМВ а в ТЪПИТЕ ИТАЛИАНСКИ *** ИМАМ си лчиен опит с тях и то за съжаление не веднъж колата ми САМ И НАРУШИХ ГАРАНЦИЯТА Писна ми да си оставят ръцете *** След влизане за смяна ан ремуци се наложи да влизам още 2 пъти защото всичко виеше ОТГОВОР --БИЛО ОТ еднио ,после от друго и накрая им теглих една Щях да се убия поради неправилно износваен ан гума ,оказа ,се че боклуциоте не ги погледнали а ми написаха -- пълен преглед и дори имаше печат за това
  • #24
    15 rate up comment 8 rate down comment
    до долния ( преди 10 години )
    Абе 97-*** година не беше ли миналия век??? Или беше миналото хилядолетие май???? Наистина ли си мислиш, че новите БМВ-та имат нещо общо с твоя паметник???????? Найстина ли си мислиш, че караш БМВ?!?!?!?!?!?
  • #23
    7 rate up comment 21 rate down comment
    БМВ Фен ( преди 10 години )
    Много долна кампанийка срещу БМВ.Да беше само проблем с двигателя или със скоростите ,ад кажеш нещо фабрично, случва се, ама и двете. Стегнете се. Дали щяха да са номер едно в луксозния сегмент години наред, ако правеха такива коли. Аз имам е39-ка от 97 г. и върви като самолет. Това са глупости.
  • #22
    23 rate up comment 7 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    Ха-ха, поредният доволен клиент от немските "премиум" бараки. Някои хора се учат по трудния начин.