IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж потроши BMW M6 в знак на протест

Италианецът е недоволен, че не могат да му оправят колата

Мъж потроши BMW M6 в знак на протест



Италианецът от ирански произход Пормосени Хади заедно със своя германски приятел Томас Брунер потрошиха напълно BMW M6 на стойност 120 000 евро. Куриозната случка стана пред входа на Международния автомобилен салон във Франкфурт, съобщава Bild.

Причина за действията на Хади е недоволство от сервизите на германския производител. Той купил колата през 2008 г., като почти веднага тя започнала да му създава проблеми – двигателят издавал непривичен шум, а при смяна на скоростите се чувало силно стържене.

Италианските сервизни центрове на BMW, към които се обърнал Хади, не могли да решат проблемите. Не дали резултат и официалните запитвания от страна на италианското представителство на марката до главната щаб-квартира на немската компания в Мюнхен. Всички ведомства си прехвърляли едно на друго отговорността по ремонта.

В крайна сметка Хади се решил на въпросните крайни действия. Но това не е всичко. Мъжът заявява, че ще ремонтира потрошената от него кола, а след това отново ще я разбие, но пред сградата на Бундестага в Берлин.

През май подобна акция проведе и китайски собственик на Maserati Quattroporte от град Циндао, където се провеждаше автосалон. Той потроши автомобил за 420 000 щатски долара, след като в сервиза му сложили употребявани части, вместо нови. Дилърът призна грешката си, но не предприе никакви действия, за да я поправи.

Видео: YouTube
 

Тагове: bmw m6
0 от 500
  • #41
    5 rate up comment 0 rate down comment
    МУСКО ( преди 10 години )
    За съжеление си е така при немските каски.даваш една чанта пари и няма надеждност чупят се трошат се и болка за джоба.Купуваш тойота и не правиш нищо само сменяш консумативи вече се убедих в това.Повече не се качвам на немски каски дотука беше.
  • #40
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ето каква е съдбата с немската полуграмотна инженерна мисъл на премиум цена - бой с ***, бклука в багажника и на вторични.
  • #39
    6 rate up comment 2 rate down comment
    lud ( преди 10 години )
    4upi a taka kolkoto moje6 ,troshi zdravo tazi baraka,,uuuuuuuu na bmw :D
  • #38
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Е много достоверна информация бе - скоростната кутия блокирала и от това последвало пълна газ. Това могат да го повярват само най-заклетите празноглавчета. Ха-ха-ха! Колко трупа днес в БМВ-а?
  • #37
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    въх като гледам как маате минуси ми идва идеята че има вбесени японски фенове.което е музика за семоа.продължаваите да ми пълните душата и да истерясвате.както знаете истината боли.вас явно ви боли.
  • #36
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    ...По информация на БНТ автоматичната скоростна кутия на джипа е блокирала и той с пълна газ е връхлетял върху пешеходците.- И докато простотията с бмв-то е явно скалъпена ,то това с сюбарюту е бъш истина.като немогат да се борят с германците японците правят що знаят-подлодстват.японса им работа.ми гадно е оная лодка жипа на лексус до 6-тицата.са и на японското търпение му се вижда края.толко години борба и накрая пак ги правят смешни.тамън направиха жип и ония-6-тица. само гавра с лексуса.
  • #35
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    нещата не са предадени от аутомедията точно.всъшност протекъл шибидаха,отам ръждясала ск.кутия,и почнал да се мъчи и вие мотора.автоматичните седалки и джамове заиграли дивашки танц и кормилото...останало вярно на пилота.а пък:Автомобил "Субару", управляван от украински гражданин, пътувал в локалното платно на "Цариградско шосе". Внезапно шофьорът завил рязко и колата му се врязала в зелените площи до паркинга пред мола и блъснала пешеходците...
  • #34
    2 rate up comment 10 rate down comment
    RRE do Do6ka ( преди 10 години )
    Kak si predstavia6 da sa te pusnali do 9 ta upotreba A4,4e i quattro.Pak sanuva6 naiave,Do6keeee.Tez lekarstva det galta6 samo strani4nite im reakcii bere6.Podobrenie NIKAKVO
  • #33
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 10 години )
    Мда, на 5-тата година немските премиуми стават само за това - за скрап.
  • #32
    13 rate up comment 1 rate down comment
    raptor ( преди 10 години )
    Na skoro bqh 4el 4e bmw imat nai-nenadejdnite dvigateli... qzuk za "fenomenalnite" pokazateli sled kato gurmqt kato piratki! BMW e prekaleno razduta marka! Ujkim mnogo vurvqt (za fenovete na markata razbira se) puk nqma nqkvi zna4itelni pobedi v motornite sportove. V nikakuv slu4ai ne zaslujavat titlata nai-skupiq avtomobilen brand! No ratai mnogo!