IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Превръщат Evoque в кабриолет

Моделът ще бъде наличен следващата година

Превръщат Evoque в кабриолет

Кабрио версията на хитовия Range Rover Evoque бе представена преди година по време на автомобилното изложение в Женева. Идеята на британската марка бе покаже концепт на този модел, за да види как ще го приеме публиката. Реакциите бяха положителни и моделът ще бъде произвеждан серийно. Това твърди изданието What Car?, като се позовава на анонимни източници в компанията.
Превръщат Evoque в кабриолет
Според информацията откритата версия на Range Rover Evoque ще бъде налична в шоурумите на марката през следващата година. Моделът ще бъде базиран на версията на Evoque с три врати, като ще получи мек сгъваем покрива - точно като концепцията от Женева.

Що се отнася до двигателите, те ще бъдат аналогични с тези при наличните в момента версии на Evoque - дизелови с мощност 150 и 190 к.с., и бензинов – 240 к.с. Разлика обаче ще има в цената, която ще бъде с около 10-15 % по-висока. В Европа Range Rover Evoque с базово оборудване струва около 35 000 евро.
Превръщат Evoque в кабриолет
Evoque Convertible няма да бъде първия такъв модел на пазара. Nissan Murano CrossCabriolet се продава отвъд океана вече две години, като се радва на изключително добро приемане.

Снимки: Land Rover

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 4 rate down comment
    RRE ( преди 11 години )
    V nai-bogatata darzava v evropa:6veicaria.Ot kraia na 2011 godina do sega ima kupeni 11 hiliadi RRE.Dotuk s prostotii te za ba4katorskite raioni
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За кой района на Мюнхен говориш?
  • #10
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    В Германия го карат. В Мюнхен - със сигурност знам поне 10 които паркират в района където работя.
  • #9
    11 rate up comment 2 rate down comment
    thebrainless ( преди 11 години )
    Страхотен и вълнуващ дизайн има този Роувър, пипнат до последния детайл! Конкретното предложение не е толкова успешно, а и леко странно, но явно има за цел да изтръска портофейла на още доста хора :)
  • #8
    10 rate up comment 4 rate down comment
    SLJ ( преди 11 години )
    Честно казано, аз тук не познавам немец с Evoque, за сметка на това само тук в Германия познавам 3-*** българи с Evoque. Не знам това дава ли някакъв обзор на нещата и най-вече на това, колко е важно мнението на бай ***, както се е изказал единият колега по-долу.
  • #7
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тая тата ако я закараш на плаж като на снимката директно трябва да ходиш за трактор. Няма шанс да издрапа посмъртно.
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе те белите хора по широкия свят му дадоха купища награди и модела е sold out за дълго време напред. А ти го наричай както си искаш. Нали се сещаш, че мнението на Бай *** не е от никакво значение.
  • #5
    5 rate up comment 4 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Ще се въздържа от коментар по тая новина. Те снимките към текста са достатъчно смешни! Определено тук са пипали Липу и Бърни!
  • #4
    7 rate up comment 7 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    И на кой гей НЕавтомобил на годината трябва да се кефим? Не, питам от любопитство.
  • #3
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това, че ти се плюнчиш по производните на индийското каруцопроизводство не значи, че автоматически и всички останали трябва да са като теб. Хората си имат вкус, всеки за себе си. Ти като се кефиш на този гей автомобил на годината, никой не ти пречи, кефи се.