IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Голи женски тела оформиха Fiat 500

Една много секси реклама на италианската кола (Видео)

Голи женски тела оформиха Fiat 500

Голи женски тела оформиха Fiat 500
Новият Fiat 500 се радва на изключителен пазарен успех, който е породен най-вече от факта, че формите на металното му тяло са изваяни по възможно най-сексапилния начин. А това прави култовото италианско возило привлекателно както за мъжете, така и за жените. Както в Европа, така и в Америка.

За да подчертаят секси статусът на колата, италианците се захванаха с направата на нетрадиционна реклама. Тя залага на сексапила на голото женско тяло, залага и на сексапила на самата кола... Казано иначе, голи женски тела се преплитат така, че да изобразят Fiat 500 Abarth Cabrio.

Не се назовава точният брой на дамите, участвали в рекламата. Пояснява се, че те са модели, спортисти и циркови артисти. За по-силен ефект телата им са изрисувани от специалиста в областта Крейг Трейси.

Рекламата е печатна и ще се появи е един от следващите броеве на ESPN.



Видео: YouTube / Fiat

Тагове: fiat 500
0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    Фактите са си факти: немски автомобили карат предимно хората без въображение, следващи тренда... или такива, за които колата е средство за придвижване и нищо повече.
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    b.b. ( преди 10 години )
    Вземи разгледай някой Мерцедес, БМВ или Ауди от висок клас и после пак си прочети коментара, за да видиш колко глупаво звучи! А за статията - с радост бих карал колата от снимката. ... или коя да е от частите и. ;)