IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа новата Octavia RS

Моделът ще дебютира официално на 10 юли

Skoda показа новата Octavia RS

Skoda разкри новата Octavia RS, преди колата да бъде представена на 10 юли по време на ежегодния Фестивал на скоростта в Гудууд.
Skoda показа новата Octavia RS
Снимките разкриват седан и комби версиите на модела, които ще се предлагат с 2.0-литров
TSI агрегат с 220 к.с. и 2.0 TDI дизел, разполагащ с мощност 184 к.с.
Skoda показа новата Octavia RS
Бензиновият вариант се ускорява до 100 км/ч за 6.8 секунди, а максималната му скорост достига 248 км/ч, докато дизеловият RS изпълнява същата дисциплина за 8.1 секунди преди да развие 232 км/ч. Стандартно моделите ще се предлагат с 6-скоростна механична трансмисия, а срещу доплащане клиентите получават 6-степенен DSG автоматик.
Skoda показа новата Octavia RS
Skoda Octavia RS се различава от стандартната спецификация на модела по по-ниското с 12 мм окачване (13 мм при комбито), XDS диференциал с електронно управление, четири вида джанти с размер от 17 до 19 инча, червени спирачни апарати, нова радиаторна решетка, агресивни брони, декоративни решетки, хромирани изпускателни тръби, черен дифузьор и спойлер.
Skoda показа новата Octavia RS
Интериорът е тапициран с кожа и предлага на обитателите си спортни седалки, нов инструментален панел, декоративни лайсни на вътрешните прагове от неръждаема стомана, декоративни педали, както и задължителната „RS” брандировка.
Skoda показа новата Octavia RS
Снимки: Skoda

 

Тагове: skoda octavia rs tfsi tdi
0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 1 rate down comment
    добре е ( преди 11 години )
    Сега след като видях новата Корола, мисля че шкодата изглежда доста добре :)
  • #17
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Баси коптора е тази дачия!
  • #16
    6 rate up comment 2 rate down comment
    HahAhAh ( преди 11 години )
    Комплексираните деца със коли по стари от тях заговориха . Никому не е нужно вашето изкривено мнение.Skoda Octavia стана кола на годината 2004 и спечели награди за нечупливост ,като е със 10 бона по евтина от пасат и 20 бона по евтина от а4 които са на същата платформа със същите двигатели !!! карам същата кола от 2004 до сега и съм сменил един датчик за температурата на горивото за 22 лева !!!Така че тея по долу пишлемета дето са се возили във служебната ФАБИА на тати да не я сравняват с Октави
  • #15
    3 rate up comment 2 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    @v-1, най-доброто от фауве е точно фауве :P Тия тук много ги режат - и откъм моторизации и откъм материали.
  • #14
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    В България не знам как е, но в Чехия Шкода се продава с 3г. гаранция, освен, ако не хванеш ПРИМОЦИЯ за 4г. което е малко вероятно. После има една "ситуация" дето се казва ПРОДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ (prodluouzene zaruky). Предлага се за почти всичко, (от фотоапарат до автобус) но малко хора си позволяват да си "купят" такова чудо, заради сложните и дълги договори и голямата неяснота в тях.
  • #13
    14 rate up comment 3 rate down comment
    v-1 ( преди 11 години )
    Шкода според мен е най-доброто, което предлагат от ФВ концерна.Здрави автомобили точно за българските улици и на разумна цена.
  • #12
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те Шкодите и преди VW са били ***, за разлика от Сеат, които бяха на Фиат и Ауди, които като Ауто Юнион са били по-качествени от сега.
  • #11
    6 rate up comment 9 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Верно е егати талигата тва. А най-смешното е какви пари ще и искат тея супер-нагли измамници от VAG.
  • #10
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Шкода дава 5 години пълна гаранция" - ххххххааааааааааааааааааааааааахааххххххххххххххххххххххххаааааааааааааааааахаааааааааааааааааааааааааааааа - ейййййййййййй болни мозъцииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • #9
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абсолютна талига