IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото Subaru WRX

Японците разделят Impreza и WRX като различни модели

Следващото Subaru WRX

Шосейната и рали икона Impreza WRX няма да съществува повече в този вид. Още през миналата година стана ясно, че Impreza и WRX ще бъдат разделени като отделни модели, а сега се появиха първите официални снимки на новия спортен модел.
Следващото Subaru WRX
Премиерата на бъдещото Subaru WRX, което ще има и върхова версия STI, ще се състои на протичащото в момента автомобилно изложение в Ню Йорк. В Голямата ябълка ще бъде представена концептуална версия на модела, която японците определят като "изцяло нов спортен автомобил".

Концепцията се различава значително от новата Impreza седан, като изглежда по-широка и по-ниска от нея. Автомобилът има форма на купе, но разполага с четири врати. Дизайнът е спортен и доминира с издължени челни светлини, агресивна решетка на радиаора, преден капак с отвор за въздух, широки арки на кланиците, задна броня с дифузьор и изпускателна система с четири тръби.

Все още няма информация за задвижващата система на колата, но можем да бъдем сигурни, че динамиката ще бъде на ниво. Свидетелство за това е изграденият от карбон покрив, който редуцира общото тегло на машината и сваля центъра на тежестта още по-ниско, както и спортните джанти BBS, обути с гуми Dunlop.

Очаквайте още информация
 

0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    nov ( преди 11 години )
    красиво е. може и да прилича на джаг, ама всяко нещо прилича на някое друго. В съзнанието ми има празно място с формат на тази концепция.
  • #5
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Само на мен ли ми прелича малко на Jaguar?
  • #4
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Доста красив автомобил. Лошото едно. Че на са запазили оня ралиджийски дух. В всяка една импреза с която имаш чувството, че можеш да минеш на всякъде като рали пилот.Спор няма изглежда много добре, но повече прилича на пистов автомобил. Това е пазара търсенето определя стоката.
  • #3
    33 rate up comment 4 rate down comment
    147d ( преди 11 години )
    ...амииии прилича на Ладата на татко и Шкодата на дяядоооо :)))))))п.с.Страхотен автомобил.Дано излезе в най-близкия до този вид!!!
  • #2
    10 rate up comment 11 rate down comment
    thebrainless ( преди 11 години )
    Хайде сега да кажете на какво ви прилича :)
  • #1
    32 rate up comment 2 rate down comment
    SLJ ( преди 11 години )
    Мисля, че точно сега е моментът Subaru да се възползват от набралите инерция продажби на BRZ. Колата изглежда страхотно, само един боксер 300+ к.с. и луната спи! Искам и аз едно такова купенце!