IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия Mercedes E63 AMG

Машината ще се предлага както със задно, така и с 4x4 задвижване

Първи снимки на новия Mercedes E63 AMG

Седмица преди началото на автосалона в Детройт от Mercedes-Benz разпространиха първите снимки на обновения спортен седан E63 AMG, който се води моделна година 2014. Досега германският производител официално бе показал останалата част от моделната линия, включваща стандартен седан, комби, купе и кабриолет.
Първи снимки на новия Mercedes E63 AMG
Към този момент се знае само, че автомобилът ще се предлага не само със задно предаване, но и със система за задвижване и на четирите колела. Новият модел се е обзавел с фирмената технология 4MATIC. За двигател на бъдещия Е63 AMG е избран познания 5.5 литров V8 от предишното поколение, но той е модернизиран. По какъв начин ще се разбере при официалното представяне на машината на 14 януари.
Първи снимки на новия Mercedes E63 AMG
Ако се съди по фотографиите, обновеният Mercedes E63 AMG се отличава с малък заден спойлер върху багажника, различната решетка на радиатора с двойно ребро на нея, а също така и с предната броня с широки въздухозаборници. С нов дизайн са и джантите от лека сплав.

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: amg
0 от 500
  • #18
    21 rate up comment 8 rate down comment
    дпа ( преди 11 години )
    Егати, Мерцедес все по грозни коли взеха да правят, какво им стана изведнъж, да не са назначили някой турчин за главен дизайнер? то Крис Бенгъл не се изгаври така с БМВ. И БМВ 1-ресия е грозна , като смъртта, сега и тези от 3-те лъча се изсраха яко. Тъжно ми е, жалко за колите, те отдавна не са здрави, сега са и грозни.
  • #17
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дака, закачат се с уйчеца ми!
  • #16
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това на снимката, директно го изстрелва до китайската конглокенция...
  • #15
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    това било CLA... боже колко бастуни има на тоя свят боже
  • #14
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Христиан Георгиев ( преди 11 години )
    Това е невярна информация! Представеният модел е CLA, а не Е63!!! Нов сегмент в гамата на Мелцедес-Бенц! Надявам се да се поправите!!!
  • #13
    23 rate up comment 4 rate down comment
    2vtec ( преди 11 години )
    ...страхотна визия най красивия за мен до сега мерцедес!!!
  • #12
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    С ръка на сърце,мога да кажа, че фаровете на предишния модел, ми харесват повече, тези ми идват малко безлични(лично мнeние).
  • #11
    30 rate up comment 2 rate down comment
    dakk ( преди 11 години )
    Между другото вижте предната броня ,доста се закачат с BMW .На портотипа на новата 4-серия бронята е същата но представят серийната версия на Е63 АMG сега в Детройт преди финалната версия на четворката.Уникален шпионаж естествено и в BMW знаят какво правят в Мерцедес.Затова не говорете ,кое на какво приличало става въпрос за парите на клиента.Който изпревари,той ще натовари или по точно ,той ще забогатее.
  • #10
    20 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Малее сегашната Е класа е 100 пъти по-красива и фина като дизайн от тоя носорог.
  • #9
    27 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Опрделено изглежда по-добре от всички до момента! Говоря точно за модела Е-клас. Само не знам защо си мислите, че от конглокенцията спят, но това е друга тема.Ако е за спортна кола, бих избрал друга марка! Но определено имаме еволюция в дизайна!