IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti показва LE в Париж

Електромобилът може да мине 160 км с едно зареждане

Infiniti показва LE в Париж

Японският автопроизводител Infiniti ще покаже на предстоящото изложение в Париж нов концепт – напълно електрическия LE Concept, който ще се появи и в серийно производство след около 2 години.
Infiniti показва LE в Париж
Infiniti LE Concept като габарити се доближава до седана Infiniti G. Дължината на автомобила е 4.7 метра. Обзавеждането и оборудването на машината е напълно в стила на марката – скъпо и от качествени материали, тъй като все пак става дума за луксозна кола.

Във външния вид впечатление правят розетката за зареждане, която е разположена под емблемата Infiniti в центъра на решетката на радиатора, новите светодиодни предни и задни светлини и съпровидната задница.Infiniti показва LE в Париж
Концептът разполага с електродвигател, развиващ 134 к.с. и 325 Нм въртящ момент. С едно зареждане автомобилът може да измине 160 км, като водачът има достъп до няколко режима на движение.
Infiniti показва LE в Париж
Системата за бързо зареждане на батериите "ChaDeMo DC50kW" гарантира пълнене до 80 % за 30 минути. Интересното е, че за нея не са нужни кабели, а всичко става по безжичен път. Технологията е напълно безопасна за деца или животни, а нейното действие може да се следи на дисплея на машината или на смартфона на водача.
Infiniti показва LE в Париж
В Париж Infiniti ще бъде представена от нейния нов президент Йохан де Найсон, за когото това ще бъде първото голямо изложение откакто пое този пост.

Тагове: le concept
0 от 500