IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada XRAY се появи и на видео

Това е концепцията, представяща бъдещите насоки на руската марка

Lada XRAY се появи и на видео

Една от най-интересните концепции на тазгодишното изложение в Москва е на руската автомобилна компания АвтоВаз. Концептът им Lada XRAY е разработен от Стив Матин – бивш дизайнер на Mercedes-Benz и Volvo, който от около година отговаря за външния вид на всички нови модели на АвтоВАЗ.

Компактният кросоувър с три врати XRAY най-вероятно никога няма да се превърне в сериен модел. Той обаче показва как ще изглеждат бъдещите модели на руската марка.

Вече ви показахме голямата галерия със снимки, а днес се появи и видео на този модел. В първата му част кадрите показват XRAY в статично положение, а във втората колата излиза на обществените улици.

Припомня, че алиансът Renault-Nissan е собственик на 25% от АвтоВаз. Предвижда се обаче, чрез инвестиция от около $750 млн., алиансът да увеличи този дял на 75%. Това най-вероятно ще стане през 2014 година.

Тагове: lada xray
0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 1 rate down comment
    ccryct ( преди 11 години )
    glcxUG , [url=http://cawspcinmygw.com/]cawspcinmygw[/url], [link=http://oullawbrwbfs.com/]oullawbrwbfs[/link], http://zskdfkomtetr.com/
  • #14
    0 rate up comment 1 rate down comment
    sqeqcrt ( преди 11 години )
    U42vVD , [url=http://wtriqzyfkfdc.com/]wtriqzyfkfdc[/url], [link=http://rqrqbqdvtgpf.com/]rqrqbqdvtgpf[/link], http://amrcehgrogdg.com/
  • #13
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Винкел ( преди 12 години )
    Много ми прилича на Дачиа Дъстър.
  • #12
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Патилан ( преди 12 години )
    Колко ли метра може да измине без да се повреди нещо?Да се обзаложа ли на 500 или 750?Повече едва ли.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    night_pz ( преди 12 години )
    Ако изкарат нещо подобно на това, с доказан двигател от рено и на цена около 20000лв. ще имат успех. Странното е, че рено сам на себе си ще прави конкУренция!
  • #10
    2 rate up comment 7 rate down comment
    лимонад ( преди 12 години )
    и да не е с някой скапан двигател :) трябват си модели с по 170 - 200 кс. не като дачиите с дъстера им...
  • #9
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    На компа изглежда добре, както всяка моделка минала през фотошопа. Като я поснат през конвейра и я видя на яве тогава мога да кажа нещо. Купето и комфорта не са маловажно нещо, но не са и най-важното в един автомобил. Бъдещето е на електромобилите и ако този модел го изкарат след няколко години, ще си го купуват само в Русия.
  • #8
    1 rate up comment 8 rate down comment
    pr0fessor ( преди 12 години )
    грозна като nissan juke...
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Volanadjia ( преди 12 години )
    Дано най-накрая вземат че пуснат някой проект навреме. Имаха добри идеи и преди ама като ги забавят с 10-15 години не става работата. Немалка част от Русия и региона вече може да си позволи по-добър автомобил от полуразпадащите се продукти на Лада. А и това би било добър наследник на 2121 Нива, а не грозилището Шевролет Нива.
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    LADA FAN ( преди 12 години )
    Ако дадат разход 5л/100км и цена от 15-20 хил. евра с това оборудване на клипа,не само ФВ ще клекне!Да се готвят Х1,Q3,GLK ...