IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пуска нова евтина марка

Първият модел ще струва между 5000 и 7000 евро

Volkswagen пуска нова евтина марка

Volkswagen възнамерява да се включи пълноценно в борбата за привличане на клиенти при евтините автомобили. В плановете на концерна влиза разработването на напълно нов бранд, в който да реализира опита си в лоукост-сегмента.

"Със създаването на новия бранд смятаме да превземем пазарния сегмент в диапазона между 5000 и 7000 евро - съобщи ръководителят на изследователския отдел на Volkswagen Улрих Хакенберг. - За да успеем изходът е един - да извадим от един автомобил всичко излишно, за да може той да стане достъпен за всички и същевременно да си остане истински автомобил".

В моментa VW продава на пазара в Индия модела си Vento на цена около 7 000. Бъдещият модел трябва да бъде още по-евтин и на първо време ще бъде предназначен за китайския пазар. По габарити автомобилът ще бъде подобен на Seat Toledo. Хакенберг обаче отказа да съобщи кои китайски партньори на VW ще участват в проекта.

Към момента в Германия най-евтиният модел с марка Volkswagen е хечбекът Polo с 1.2-литров  мотор във версията Trendline. Той струва 12 450 евро.

0 от 500
  • #46
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Еми карам за разлика от теб анонимен може би и ти си от мойта раса и караш стар Хюндай Пони ама се плюнчиш като разгонен на слива
  • #45
    5 rate up comment 2 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Дааа audi-миризма точно така,кефя се като гледам страховата ти невроза и параноя,да сач ***,всички тука са те *** в Казанлък в 80-ката на баща ти.Спирка Театъра си я виждал само в обществен сайт,нито един клип от теб за 4 години,яко шубе,сричаш и заекваш от 200 км,*** ***.Бъчвари,баварци, маварци и незнам си какви още си измисляш.А като напишеш проблеми с Гаранция на Ауди цял ден може да четеш,един пример,*** циганскоhttp://***.audiemotion.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=6634.
  • #44
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ооооооо Дошооооо... Я разкажи как настъпваш на сън ауди 80-ката на тати и се изстрелваш... в мечтите си :D :D :D :D представяш си,че сте я изкопали от бурените,взел си книжка,ха,ха!От закуски ли спести или си продаде бъбрека за да си го купите?
  • #43
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много си вулгарен бе момче(***) сигурно в маалата яко те побииват заради мръсната ти (и в буквален смисъл) уста.Айде *** да изпросиш, някой лев от белите хора и вечерта да маструбираш в семейната ви *** ауди 80.Представяй си,че е А7 и чукаш истинска мадама,*** нещастен!
  • #42
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    VW са ***. Карайте си ги и злобейте против хората със свестни коли. Забавлявате ни по този начин.
  • #41
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хюндай са ***. Карайте си ги и злобейте против хората със свестни коли. Забавлявате ни по този начин.
  • #40
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Бъди сигурен в това.
  • #39
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Hyundai e za mizerni bedniaci,gledaite im cenite na vtori4nia pazar,te novi ne gi kupuvat,a kak 6te gi kupuvat vtara raka???
  • #38
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Казанлъшкия мургавелник нещо много му знае устата, ама някой ден ще си изпати мноо яко.
  • #37
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много си вулгарен бе момче(***) сигурно в маалата яко те побииват заради мръсната ти (и в буквален смисъл) уста.Айде *** да изпросиш, някой лев от белите хора.