IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперколата на Infiniti

Emerg-E Concept представя скорошен спортен, но икономичен модел.

Суперколата на Infiniti


След като видяхме скици от патентното ведомство на новия спортен автомобил на Infiniti, в интернет се появиха и първите официални изображения. Японците определят концептуалния Emerg-E като "безкомпромисен спортен автомобил". Той ще бъде представен в Женева след броени дни.

Изобилието на буквите „Е“ в името на модела говори, че става дума за впрягане на електрическата енергия. В случая този секси изглеждащ, спортен двуместен автомобил се задвижва от електромотори, но за да бъде удължен пробега му, на борда има средноразположен 1,2-литров двигател с вътрешно горене, който се ползва изключително за зареждане на пакета акумулатори във време на движение.

За електрическият "безкомпромисен спортен автомобил", както го наричат от Infiniti, се знае още, че не само се отличава с отлично разпределение на масите, но и предлага "блестяща динамика", дори в напълно електрически режим.

Дизайнът на колата очевидно също би се харесал, най-вече на младите хора. Тя изглежда агресивна, привлекателна и типично спортна. Интериорът също е ексклузивен и авангарден.

Тагове: infiniti emerg-e
0 от 500
  • #31
    1 rate up comment 1 rate down comment
    thegangstagentle ( преди 12 години )
    Повечето японски коли са прилично направени,но ми стават все по гадни с всеки път,когато вляза в тоя сайт и видя какви миши душици са им фенове.Ккаски,пенсионерски,да,но никой от истинските немски фенове не си позволява да тряска безугледно минуси на мнения,симпатизиращи на японското.Никой немски фен не е казал,че болните от хронична жълтеница са изтропали нов ***,нали.Мерц,BMW,Ауди,Порше са марките,без които това Инфинити нямаше да го има,защото нямаше да има от къде да почнат развитието му.
  • #30
    1 rate up comment 0 rate down comment
    j-vin ( преди 12 години )
    страхотно ееееееееееееееееееееееееееееееее!
  • #29
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Онзи ( преди 12 години )
    и изведнъж европейските спортисти остаряха
  • #28
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    GT-R sa ta takovali i vse za nego reve6 kato vdovica za 4len.
  • #27
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Трифорс,пак си се опитвал да се правиш на умен.Виж какво моето момче,от 2-3 тона ламарина и железа с 5-6 литра двигател всеки що годе по-грамотен производител ще направи автомобил.Номера е от малкото да направиш много.Майсторството е от 1-2 тона и 3-4 литра да направиш супер автомобил на по-ниска цена и с по-добри характеристики.Това японците го умеят.А немските талиги предвид теглото си са най-ценени на вторични.
  • #26
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много красив автомобил е това Инфинити.Браво на Нисан.Ако оригинала е близък до концепта конКУРенцията ще бере ядове.
  • #25
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като го гледам товаинфинити всеки мерцедес,ауди и бмв ми стават прекалено скучни.Ама вие си говорете за амг,немипречите,ама,гледайте и да си вярвате.
  • #24
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Tuka niakoi spomena Mercedes Haha tova e kolata za pensioneri.
  • #23
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ЕС63 АМГ може да е добър на правите отсечки, но едвали е по "динамичен" от порше 911 в завойте, дори ускорението е по бавно. ЕС63 е гранд туризмо демек имаш излишък от мощ, тежко и много комфортно купе и е доста по различно от поршетата и ламборгинитата. Въпрос на вкус какво ще избереш. Ако погледнем класациите за перфектния спортен автомобил във което и да е произволно избрано списание най-много да срещнем една японска кола ГТР и всичко друго да е пълно с немски и италиански автомобили.
  • #22
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=154020163&pageNumber=16&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.mod