IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните автомобили, според Dekra

Докладът на германците за надеждността на употребяваните автомобили.

Най-надеждните автомобили, според Dekra


Най-популярната в Германия компания за технически анализи и наблюдения - Dekra публикува доклада си за употребявани автомобили с най-малко дефекти за 2012 година. Отчетът се основава на данните от 15 милиона прегледи, направени на 230 различни модела през последните две години.

Големите победители в тазгодишния доклад на Dekra са Opel Astra и Audi A4, които показват най-добър резултат от всички тествани автомобили. Astra е победител в категорията “Най-добър индивидуален резултат”, като по този начин оставя зад себе си миналогодишния победител Opel Insignia и Renault Megane. Audi A4 пък оглавява категорията "Най-добър сред всички класове", следван от Mercedes-Benz C-Class и трикратния победител в предишните години Audi A6.

Победителите по надеждност в традиционните осем категории (от най-малките до лекотоварните) за пробег до 50 000 километра вижте в галерията със снимки.

*Очаквайте скоро и резултатите от класовете: от 50 000 до 100 000 км и от 100 000 до 150 000 км.

Тагове: dekra
0 от 500
  • #94
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    *** е само на баща ти сина. Вярно е че и аз не очаквам хора, които имат пари да си купят нова кола, да пишат в този форум на *** като тебе, но всяко правило си има изключения. Освен това в БГ не е нужно да си умен, за да имаш пари. За Субаруто явно не си наясно - един Аутбек струва около 65000 Лева а измисленото ти недозавиващо Куатро - двойно. А въпреки "лакомите" в твоята глава мотори, Субаруто е доста по-евтино, защото не даваш пари за ремонти.
  • #93
    5 rate up comment 3 rate down comment
    d22 До Дошо ( преди 12 години )
    Ами ти какво можеш в реалността? Когато и да отворя АМ, ти си под всички статити с минимум 20 коментара,цитираш списания и си толкова обстоятелствен, колкото всеки недооценен безделник.Ако не си тийнеджър,което би оправдало "патоса" ти, а и би обяснило некомпетентността ти, не искам да мисля какво бреме си за хората около теб.Безделник, висящ с часове пред комп-а,толкова комплексиран, а вероятно и без средства за други удоволствия,освен да дразни другите.
  • #92
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Alfa ( преди 12 години )
    Дошо, Дошоща *** лошосъс съседа Гошо.to be continue...
  • #91
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Do Subarokreten ( преди 12 години )
    Както сам каза по-долу, мисля че нови коли си виждал само в шоурум-а.Колкото до Subaru - да, това е една изключително здрава,практична и непретенциозна машина.Малко е надценена в комфорт, возия и най-вече цена. А, и всички преди 2005 ръждясват като Opel-и, но може би, защото не ги жалят в снега и калта.Освен това са доста лакоми бензиновите мотори.Най-голямото им достойнство обаче е,че са вдъхновили немците да създадът Аudi Quatrro.
  • #90
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Бошо ( преди 12 години )
    Дошеее, *** пед*лски, как си моето малко идиотче? Много хубав тест си направил!
  • #89
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Долния Псевдодошо- свръх интелигентен индивид е загубил толкова много време, за да бълва омраза....За съжаление си момче.Що не си впрегнеш излишната енергия за нещо градивно?Сигурно защото не можеш нищо друго и в реалността, никой не те отразява комплексаче такова .i.
  • #88
    5 rate up comment 7 rate down comment
    До субарудошо ( преди 12 години )
    Дошеее, издаде се по измислиците за турбото цганинооо... доше... *** си ти... ***, *** та вдлъбнат!
  • #87
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    Да бе анонимни ***, разбиха се амортисьорите ама на 100000 км. И още гръмна турбото, разби се предницата, сега е ред на маховика, прецака се вече и централното заключване. Понеже аз за разлика от вас си купувам нови коли, пиша от собствен опит с надеждата че ще си направите изводите. Обаче ти нали си виждал на село тъпо *** като ти застане на пътя- ти му свириш, то те гледа и не мърда. Вашата работа е същата. Аз не мога да приема че ми продават *** за много пари, ти като можеш карай го.
  • #86
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Я, каква случайност, след неграмотния и много *** зум-зум се появи и субару кретена. Случайност!? Да разбира се те лудите действат в сихрон:). След като пенкилера- пардон, според правописа на кретена е пейнкилер, е тук може отново да ни разясни как на кадито му се разбили амортисьорите след 150 000км, а на субаруто минава милиони километри без смяна дори на масло. Доше правят ти конКУРенция, но не се тревожи още си най-простия:)
  • #85
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    Феновете на Субару и др. японки хич не ги е яд на Ауди, защото само *** може да даде толкова пари за такова качество. Онзи ден видях в шоурума изложено новото А8 с някоя и друга екстра и 350 к.с. двигател. 240000 Лева. Сори ама ако чак толкова искам немска кола ще си купя Мерцедес или Порше Панамера, а не някакво Ауди за толкова пари. А разбира се мога и за половин цена да си купя някоя "японка", която даже няма да се чупи толкова. Обаче като цъфне някой *** с пачки - ще си избере Ауди-то.