IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните автомобили, според Dekra

Докладът на германците за надеждността на употребяваните автомобили.

Най-надеждните автомобили, според Dekra


Най-популярната в Германия компания за технически анализи и наблюдения - Dekra публикува доклада си за употребявани автомобили с най-малко дефекти за 2012 година. Отчетът се основава на данните от 15 милиона прегледи, направени на 230 различни модела през последните две години.

Големите победители в тазгодишния доклад на Dekra са Opel Astra и Audi A4, които показват най-добър резултат от всички тествани автомобили. Astra е победител в категорията “Най-добър индивидуален резултат”, като по този начин оставя зад себе си миналогодишния победител Opel Insignia и Renault Megane. Audi A4 пък оглавява категорията "Най-добър сред всички класове", следван от Mercedes-Benz C-Class и трикратния победител в предишните години Audi A6.

Победителите по надеждност в традиционните осем категории (от най-малките до лекотоварните) за пробег до 50 000 километра вижте в галерията със снимки.

*Очаквайте скоро и резултатите от класовете: от 50 000 до 100 000 км и от 100 000 до 150 000 км.

Тагове: dekra
0 от 500
  • #124
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    Ах, как изпуснах участие из тази разлютена преизподня на коментарите :(Само да изкажа подкрепа за Субаруфена от другите фенове на марката.
  • #123
    5 rate up comment 4 rate down comment
    vectra ( преди 12 години )
    Опел отново е номер едно!!!
  • #122
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Алоo, не е такси! И30 е, ама е син като морето. Можеш да го видиш в теста ми!automedia.bg/test-drive/testdrive_1031.html
  • #121
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сватбарският автомобил да не е жълто такси и30? Доше, булката може да е дупена, ама и ти си, така че лошо няма. Внимавай, може да не се окаже корейка, а някаква друга.
  • #120
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Разбира се, взимаме пример от нашите идоли. Кебапчетата ще са 90% кучешко месо и 10% от един кон който умря миналата седмица, няма зян да става! Заповядайте утре, ще има толямо шоу - поканили сме всички от катуна в Айтос и всички далечни роднини! Ще идват даже стринка ми и петите братовчеди от столипиново! Ще бъде страхотно, елате! 12ч на централния прощад в *** махала!
  • #119
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Slavo ( преди 12 години )
    Ей ЧАЛАМБОСАНИЯ пак се е върнал от Турция! Пардон- тУРЦИЯ исках да напиша. Дано ремонта на задния мост тоя път да е успешен и да са му отпушили ауспуха добре! Абе в БЪЛГАРИЯ да не са фалирали всички психиатрии и да са пуснали лудите по улиците...
  • #118
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Да бе да ме оберат ***. От къде пари за кебапчета? Да не би бездомните кучета да понамалеят малко.Като фенове на корейските бичкии могат и кучета да ядат, там се водят специалитет.
  • #117
    6 rate up comment 5 rate down comment
    ще има сватба ( преди 12 години )
    Заповядайте утре, 16.1 от 12 часа на площада в *** махала в Айтос на сватбата между Дошо Галошо и Субарукретен! Гарантирано настроение с безплатни кебапчета, *** оркестър и премиера на най-новия-стар модел на хюндай и30 собственост на миризмата! Заповядайте!
  • #116
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А бе що така не вземете да пишете какво казват някои други компании освен немските? То в света освен немски други разбирачи май няма!
  • #115
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Котоошу ( преди 12 години )
    Котоошу ша мушка Дошу.