IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още за новото Porsche 911

Премиерата на новото Porsche 911 е съвсем скоро във Франкфурт.

Още за новото Porsche 911
Изданието  Carscoop публикува някои предварителни технически данни за автомобила, които ви предлагаме. Новата генерация на семейство 911 е с кодово име 991.
 
 
Първата съществена промяна е в размерите на колесната база, която е по-дълга със 100 мм в сравнение с тази на предшественика си. Това дава по-голяма стабилност на пътя и повишава пространството в интериора. За сметка на увеличеното разстояние между осите, автомобилът има по-къси превеси и отпред и отзад.
 
 
Друга съществена промяна е намаленото собствено тегло на новия 911. Използваните олекотени материали и сплави са помогнали собственото тегло на колата да бъде намалено с 45 кг. В изданието посочват и двигателите, които ще бъдат монтирани на стандартната Carrera, boxer с обем 3.4 литра, 6 цилиндъра и мощност 350 к.с., и на  Carrera S, която ще бъде с модернизиран двигател с обем 3.8 литра и мощност от 400 к.с.
 
 
Двигателите ще се комбинират с първата механична скоростна кутия със седем степени или с познатия автомат  PDK с два съединителя. 911 Carrera с PDK ще ускорява от място до 100 кмСчас за 4.6 секунди (за 4.4 секунди когато е с пакета Sport Chrono Pack), докато Carrera S с PDK, ще ускорява за 4.3 секунди (4.1 секунди с  пакета Sport Chrono Pack).
 
 
Така новите модели ще бъдат малко по-бързи от предшествениците си, но в същото време ще имат и по-нисък разход на гориво от тях. 911 Carrera с PDK ще има комбиниран среден разход от 8.2 литра на 100 км, а разходът на Carrera S PDK е 8.7 литра на 100 км.
0 от 500