IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda Demio

7.9
Закупена: 2006 г., Пробег: 85000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
10
Оборудване
6
Пространство
7
Цена/Качество
10
Качество на материалите
6
Разход на гориво
8
Удоволствие от шофирането
8

Какво не ти харесва

  • качеството на мтериалите в интериора
  • много твърдо и думкащо окачване
Mazda Demio От: madonq 03.03.2013 4712 прочитания 14 коментара
Начин на ползване:
ежедневно
На кое качество на автомобила най-много държиш:
качество
Начин на каране:
нормален
Допълнителни бележки
Карам демио от 2006 година моето е прозивдено през 2000 година закупи автомобила от шоурум на мазда в германия като втора употреба двигателят е 1.3 73к.с. Благодарение на леката каросерия която ускорява доста добре и на магистралата върти 150 без проблем управлението е чудесно както за града така и извън него системата е електронна. От както я карам сам изминал около 85000 км. ж момента автомобилът е на 165000км сменил сам само един термостат на 130 000км и машинката на електрическия стъклоповдигач. Един от най-големите минуси е окачването карал сам мазда 6 2004 година окачването е абсолютно толкова твърдо но тя не е ван и не думти така както като при демиото. Материалите в интериора могат да се нарекат здрави но не и висококачествени. Пластамисте са твърди при много студено време пукат от време на време първите 15 мин и ако товарите колата често като мен ще надраскате някои от тях най-вече жабката(минус за нея няма осветление в жабката) . Интерироът пък е много гъвкав имам предвид задните седалки има поне 6 възможни манипулации с тях имам бизнес в който често се налага да превозвам обемисти предмети никакъв проблем. Скоростната кутия е перфектна няма случей от 6 години да е забила предаваелните числа са много близки за по-добра динамика със 120км/ч извън града колата направо залепва и мототрът работи много тихо. Климатикът също не ми е създавал проблеми лятото с включен климатик 5 човека на борда слабост се усеща само под 1500 оборота нещо нормално за всяка малка кола. Разходът е около 7/100 извънградско мойе да падне до 6,3 ако не вдигате над 80-90,но при движение с яко газ на магистралата няма да падне под 7 гарантирам. долната част на автомобила е податлива към ръжда това е единствения официлен дефект на демио пише го в ауо билд,но като цяло парвите10 години демио е една от най-надежните мазди и ванчета пише го в докладите на TUV. Проблемът с ръждата си го решавате много лестно добре е че моеж да ръждяса сам отодолу взимате грунд отивате на някой канал и мацотите смело поне така направих аз до сега съм нямал ядове. Като цяло това са моите впечатления дано съм ви бил полезен.
Снимки
Mazda Demio Mazda Demio
0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Ценител ( преди 11 години )
    Бих желал да благодаря на автора за изчерпателната информация. Не обръщайте внимание на младоците, без опит със стари и нови автомобили. Те тепърва имат да оценят колата и парата! Както и липсата и на двете!
  • #13
    8 rate up comment 5 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Вярно ,че неграмотно и снимките са неясни , обаче информацията е точно тази, която ти трябва, ако обмисляш покупката на такава кола.Повечето тестове тук не са практически насочени,а са описание тип рекламна брошура. това не е особено полезно според мен. Ето например теста на лансер по-горе. Няма разход, няма цена на обслужване, няма отзив за работата на скоростната кутия и .т.н. Просто човека се е похвалил с новото си Мицубиши!
  • #12
    7 rate up comment 0 rate down comment
    abvgd123 ( преди 11 години )
    Снимките са един път вярно:)
  • #11
    14 rate up comment 0 rate down comment
    187 ( преди 11 години )
    много готини снимки ;)
  • #10
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    bratjata , Kiril i Metodi... da ne se be6e se prestaraval sas zapetaikata vikam az ... i prednija i toi - stoi sE na selo ttc a ti ot koe takova izko4i bre alankoolu ta i akal tragna da dava6 lele
  • #9
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Братята, Кирил и Методи трябва да вземат наемници от Светата Инквизиция, и да те линчуват публично.......
  • #8
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Трябва да си напълно НЕГРАМОТЕН, или расъл в пещера за да напишеш такива глупости! Стой се на село, и чети книги, но едва ли ще ти помогне!!!!!!
  • #7
    25 rate up comment 12 rate down comment
    Попов ( преди 11 години )
    Авторът определено не е преподавател по български език и литература. Обаче ако четете бавно, на втория път се разбира какво е искал да каже. Успех на всички!
  • #6
    28 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А от *** непрекъснати заяждания между пъпчиви тийнейджъри, които нямат 5 лева, но не харесват нощо под 100000 евро какво ще научиш?
  • #5
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ЧЕТИ, САМО ПОЛЕЗНИ РАБОТИ ЩЕ НАУЧИШ! ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ НЕ СА МОИ, само копирах най-полезното...... за теб де!!!!-"Проблемът с ръждата си го решавате много лестно добре е че моеж да ръждяса сам отодолу взимате грунд отивате на някой канал и мацотите смело поне така направих аз до сега съм нямал ядове. Като цяло това са моите впечатления дано съм ви бил полезен."