IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo GTV

4.9
Закупена: 2011 г., Пробег: 10000 км.
Приложимост в ежедневието
5
Надеждност
5
Оборудване
7
Пространство
1
Цена/Качество
3
Качество на материалите
5
Разход на гориво
7
Удоволствие от шофирането
6

Какво не ти харесва

  • прочети долу
Alfa Romeo GTV От: manilov 10.02.2013 3614 прочитания 22 коментара
Начин на ползване:
ежедневно
На кое качество на автомобила най-много държиш:
външния вид
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
Мислих дали да пиша минусите, но реших , че всъщност аз само минуси видях от тая кола , така че единствените плюсове са й , че наистина много дърпа и наистина е красива. Колегите ми все ме бъзикаха , че съм дошъл с космическия кораб докато я карах. Другия плюс е , че даваше добър разход - с газова уредба ,и то нормална , ми падаше даже и под 10 извънградско , което за тия кубици си е добре. Почвам с минусите - супер тясна - багажник няма , отзад има място за резервна гума и най-много една раница или малка пътна чанта , сложиш ли обаче газова бутилка тогава няма място и за раница , ами само за торби тип Кауфланд. Ако пътувате с повече багаж се откажете от тая кола. Втория минус е твърдото возене - такава каруца няма , усещаш всяка дупка , а в България дупки много. Трето - ниска е , опира къде ли не , спукания картер ти е гарантиран. Електрониката - ами често ще мигат какви ли не лампички , включително и да няма проблем, но това се оказа че е често срещано при доста алфи. За периода в който я карах смених четките на динамото - да , това може да се случи на всяка кола , ама на тая динамото е завряно на такова място , че дадох и едни 50на лева само за да я разглобят. После - махнах катализатора , и то не по мое желание - просто беше свършил курса , типично по български сложиха едно гърне на негово място и колата моментално загуби мощност. Смених гарнитурата , трябваше и свещите , ама се оказа , че за тая кола били 8 на брой , и то по 20 лв бройката , естествено не ги смених и така и си я продадох. Казах му на човека , че тая кола не струва , ама той като зяпнал външния вид и се захласна и така. Не я препоръчвам на никой тая кола.
Снимки
Alfa Romeo GTV
0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Автомобил за мазохисти, с лоша видимост, твърдо возене, тясно купе и малък пътен просвет. Звук, динамика и дизайн отвън са единствените плюсове. Обаче като седнеш вътре и дори косата ти да опира в тавана, не виждаш почти нищо, разбираш, че целия клас спортни автомобили са подходящи само за магистрали. Непригодна за нищо, некачествена, откачена. Това е Алфа Ромео GTV. Съботно - неделна играчка за хахавели в най - добрия случай.
  • #16
    8 rate up comment 2 rate down comment
    night_pz ( преди 10 години )
    Дори по форумите на Алфа собствениците си казват, че за да караш тази марка, трябва да я обичаш! Със всичките и недостатъци и кусури! И аз искам да карам Алфа, много ме кефят на дизайн, ама имам семейство и няма как да си отделям половината заплата за поддръжка.
  • #15
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Симеон до долния ( преди 11 години )
    Човекът се е постарал да даде някаква информация, купил си е каквото му е харесало и докъдето са му стигнали силите. Браво за което! А хейтър си ти. Вторият ти проблем е че не го осъзнаваш.
  • #14
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Красиво купе от 90-те.Възможно е подръжката да е скъпичка ама тва е спортна кола.Те всички са такива.Двете свещички на цилиндър си е нещо нормално за марката- какво мислиш значи twin spark? Можеш да я поразкрасиш малко като и сложиш кристални фарове,по-красиви джанти (ония на алфа с големите дупки) и елегантен спойлер отзад.Колицата е страхотна но не е предназначена за хора който си мислят,че като са си купили нещо на цената на голф 3 то цената на подръжката е същата..
  • #13
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    След Alfata, е купил Ford Probe на газ,....какво да кажа, думи нямам.......
  • #12
    32 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Е, ти къде гледа когато си я купувал? Не видя ли още тогава, че няма багажник и че е ниска. Много ясно, че това не е практична кола, все пак е двуместно купе. Сигурно след нея си си купил джитиайка - хем е бегачка, хем с багажник :) Това е най-тъпия тест, който съм чел в тоя сайт.
  • #11
    20 rate up comment 20 rate down comment
    Любопитен ( преди 11 години )
    Когато направиш някаква констатация, добре ще е да се обосновеш. И бих се радвал да прочета един УМЕН тест от тебе,за пример само.
  • #10
    33 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колга Манилов, този тест е меко казано ГЛУПАВ!
  • #9
    47 rate up comment 1 rate down comment
    Енчев ( преди 11 години )
    Карам такава красавица вече втора година и всичко което изброи са плюсове за мен. Тясна е, ниска е? Та това е спорно купе! Ако човек търси повече пространство в багажника си купува комби ( или направо ремарке), ако иска повече място отзад, пак - това е купе, не кемпер. Единствено имам два проблема: лунните пътища и всички "майстори" които се изпотяват като видят кола, която не е правена от немци.
  • #8
    42 rate up comment 12 rate down comment
    Приятелски. ( преди 11 години )
    Другия път, си купи един Opel Tigra, икономична, и с по-евтина поддръжка от тези. Моделите(GTV и Probe), не са за теб,щом ти харесват спортно насочени автомобили.