IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda 323

8.3
Закупена: 2011 г., Пробег: 5340 км.
Приложимост в ежедневието
9
Надеждност
10
Оборудване
7
Пространство
6
Цена/Качество
10
Качество на материалите
7
Разход на гориво
7
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • Няма такова
Mazda 323 От: petar88 01.09.2012 4255 прочитания 14 коментара
Начин на ползване:
повече градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
безпроблемност и различност
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
Оглеждах се за хечбек на старо и попаднах на тази Мазда 323 P. До сега не бях карал японска, но ми беше писнало от европейски и реших да рискувам. И се радвам, защото съм напълно доволен. За разлика от други коли на тези години, маздата се държи много стабилно. И което е най-важното - нямаше почти никаква ръжда, освен съвсем малко по единия калник, но това се реши лесно с малко китосване. Но определено изглежда много по-добре от колите на тези години, които вече целите са изгнили (визирам Поло, Фиеста, Корса и Пунто). Технически и електрически се държи като нова, без да дава дефекти. Смених накладките и уплътнителя на едната врата, а всичко друго сменено по нея са само консумативи. Като за кола преди 2000-та година е перфекта отвсякъде и не знам дали съм попаднал на читава бройка или всички японки са толкова стабилни, но следващати ми отново ще е японка и то най-вероятно мазда. Друго, което ме кефи в този модел е, че за разлика от други коли 98-ма, маздичката изглежда все още свежо и не много остаряла и допотопна като дизайн.
Снимки
Mazda 323 Mazda 323
0 от 500
  • #4
    15 rate up comment 7 rate down comment
    petar88 ( преди 11 години )
    С десен волан е, защото живея в Малта, тя е моята нова родина. И в белите държави хората често си сменят колите, обаче някои си оставят старите коли като втора кола на семейството и си ги пазят, а не като Бай *** селянина, който се отнася с колата си като каруца и я занемарява. Тези които карате в БГ на старо идват от автоморгите на запад.
  • #3
    5 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Pe6oo,тея са откачени,какво им обръщаш внимание,ако си дал повече от 1000лева за тоя дрънгел(и то с десен волан)да знаеш много си се минал!
  • #2
    12 rate up comment 7 rate down comment
    petar88 ( преди 11 години )
    Хаха я виж една Фиестичка или пежо на пет години - ами моята мазда (а и почти всички мазди от 90-те) изглежда по-добре.
  • #1
    5 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    От скрап ли я взе?Нямаше ли по-голям ***?