IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Fiesta

7.8
Закупена: 1994 г., Пробег: 189341 км.
Приложимост в ежедневието
9
Надеждност
8
Оборудване
6
Пространство
6
Цена/Качество
9
Качество на материалите
8
Разход на гориво
8
Удоволствие от шофирането
8

Какво не ти харесва

  • малък багажник
Ford Fiesta От: martin4o 31.08.2012 4725 прочитания 43 коментара
Начин на ползване:
градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
икономичност
Начин на каране:
нормално
Допълнителни бележки
Само три модела на Форд са оставили диря в авто историята на България - това са Фокус, Ескорт и... Фиеста! Който помни 90-те, определено си спомня Ескорт и Фиеста - Форд беше една от първите западни марки с представителство у нас след промените! Тогава фиести и ескорти имаше на всеки ъгъл. И въпреки многото оплюване от страна на антифенове, смятам, че това дали един автомобил ще е безпроблемен си зависи почти изцяло от собственика. Понеже повечето българи са си мърлячи повечето фиести като моята отдавна са изгнили, но както виждате при добра поддръжка щяха да изглеждат като моята. Това ми е първата кола, купена е като чисто нова от МотоПфое и както виждате е много запазена както отвън, така и отвътре. Смешно ми е като гледам какви са разходите на новите коли, че тя моята фиеста от 90-те е също толкова икономична. Моята Фиеста е доказателството, че когато се грижиш добре за своята кола, без значение от класа, марката и модела, тя ти се отблагодарява с дълъг живот и малко главоболия.
Снимки
Ford Fiesta Ford Fiesta Ford Fiesta
0 от 500
  • #40
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Вижте кой е на първо място:http://***.automedia.bg/news/article_8571_cp2.htmlФОРД ФОКУС! А НЕ ГОЛФ И Т.Н. КОЧИНИ, НАЛИ?АНГЛИЧАНИТЕ СА КАПРИЗНИ, И ЩОМ ЗА ТЯХ ФОРД Е МАРКА НОМЕР 1 ЗНАЧИ ИМА ЗАЩО!
  • #39
    7 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 11 години )
    Карах 8 години така и без да чета коментарите мога да кажа - това е изключително здрава и надеждна машина. Поддръжката е буквално без пари. За толкова време каране смених 1 (един) шарнирен болт по темата окачване, бензинова и водна помпа. Нормално е човек да е пристрастен към първата си кола :). Сега карам по-скъпичка, но този модел ме направи вечен фен на марката! :)
  • #38
    8 rate up comment 2 rate down comment
    RS1600 ( преди 11 години )
    Апропо, ако бяхте попрочели това-онова, можеше да знаете, че Фиеста от последните 2 поколения (това вече е твърде старо да го коментираме) е един от най препоръчителните и надеждни автомобили втора употреба. "Четири модела на Ford грабнаха наградите за надеждност, като три от тях отнесоха призовете за втора поредна година. Отличията бяха определени за моделите Fiesta, S-MAX, Galaxy и Kuga за най-малък брой на повредите в сравнение с конглокентите им."
  • #37
    17 rate up comment 1 rate down comment
    RS1600 ( преди 11 години )
    Не знам как можете да нариачете 20 годишен автомобил в очевидно добро състояние ***, при условие, че повечето от връстниците му са на вторични суровини. А така тази селска злоба, която се лее по долу е показателна за капацитета и нивото ви. Нямате елементарно уважение към останалите хора, марки, автомобили и т.н.Явно да пуснете 1 (или 100) злобни поста в опит да унижите някой са ви най-голямото забавление и постижение в живота. Щях да ви дам съвет, но знам че няма да ме послушате.
  • #36
    4 rate up comment 9 rate down comment
    coop ( преди 11 години )
    мой познат има същия модел,с две ръце се кръсти повече форд никога,зет ми си купи фокус също пълно разочарование,след орион и сиера форд нямат читав модел
  • #35
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Грозен сандък ама стана кола на 91г. Даже Уно-то и то беше само че в началото на 80 те годинки,ако не ме лъже паметта.
  • #34
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    A i + tova ne sa masovi,i narodni koli,ne vseki iska da kara takiva skapotii kato tqh Jaguar nikoi ne kara ve4e,trqq da si fen na markata.
  • #33
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А и какво се карате за Фиати, Фордове, Опели и т.н. автомобили за хора от ниска класа? Нормалните хора имат изискан вкус и карат автомобили като Ягуар или Мерцедес.
  • #32
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хахаха, Фиатите не са онези красиви фиати от 60-те, 70-те и 80-те. Типо е грозен сандък с формата на кутия за обувки, прилича на Голф.
  • #31
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този форд бих го купил единствено на баба ми която нищо не разбира от коли.Кола на 1991г знаеш ли коя кола стана автомобил на годината тогава. ФИАТ ТИПО която и досега има 100пъти по готин дизайн и от ескорт 91г. дори.***